עבור לתוכן

האם מתשלם המפרט הזה? תקציב: 5000~5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אופס לא שמתי לב ולקחתי בטעות את ה M2N-E... קח את ה M2N הרגיל.

ומה זה רמקולים טובים? דגם?

בעיקרון אם זה לא משהו מיוחד, הכרטיס המובנה יספיק.

טוב.

ואיך החנות הזאת? אפשר לסמוך עליהם?

וזה 4 רמקולים קטנים וסאב.

פורסם

למה מה הבעיה אם MN2-E ?

למה MN2 רגיל?

פורסם

זו לא גירסא יותר פשוטה של הלוח?

את האמת אני לא מכיר את ה M2N-E ממש, אני מכיר את ה M2N הרגיל...

וגם הלוח הזה עולה פחות, אז הנחתי שהוא פחות טוב... אני טועה?

פורסם

אלעד רציתי לחזק אותך בקניית מחשב... אל חשש לגבי המעבד שעולה 650 (OMG מה זה הדבר הזה) מעבד מעולה פשוט פנטסטי תהנה איתו לדעתי לשנה וחצי שנתיים הבאות ייסחוב מעולה כ. מסך 8800GTS גם כן סבבה... למרות שאני תמיד ממליץ לחכות חודש שייצאו כ.מסך חדשים ויירדו המחירים (\לקנות אחד מהם) כי עוד חודש יוצאים כרטיסים חדשים של ATI RADEON X2900 וX2600 כרטיסים עם ביצועים שאמורים להיות באמת מעולים וחסרי תקדים בכל הקשור לכרטיסים לשוק הביתי....

קיצר רק רציתי לאחל לך תתחדש ולהגיד לך שתהנה ממחשב מעולה בכלום כסף (פאקינג 5K) אחח אני מחכה לחופש איזה מפרט אני הולך לדפוק כולם פה יהיו עדים! =] (8-10K) :xyxthumbs:

פורסם

אחלה מפרט.. מעבד משתלם מאוד.. ומפרט משתלם מאוד..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אלעד רציתי לחזק אותך בקניית מחשב... אל חשש לגבי המעבד שעולה 650 (OMG מה זה הדבר הזה) מעבד מעולה פשוט פנטסטי תהנה איתו לדעתי לשנה וחצי שנתיים הבאות ייסחוב מעולה כ. מסך 8800GTS גם כן סבבה... למרות שאני תמיד ממליץ לחכות חודש שייצאו כ.מסך חדשים ויירדו המחירים (\לקנות אחד מהם) כי עוד חודש יוצאים כרטיסים חדשים של ATI RADEON X2900 וX2600 כרטיסים עם ביצועים שאמורים להיות באמת מעולים וחסרי תקדים בכל הקשור לכרטיסים לשוק הביתי....

קיצר רק רציתי לאחל לך תתחדש ולהגיד לך שתהנה ממחשב מעולה בכלום כסף (פאקינג 5K) אחח אני מחכה לחופש איזה מפרט אני הולך לדפוק כולם פה יהיו עדים! =] (8-10K) :xyxthumbs:

תודה רבה לך ולכל מי שעזר לי =)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים