פורסם 2007 במרץ 2218 שנים שלום , עשיתי סריקה בפורום ויש משהו שאני מחפש המון זמן ולא מוצא תשובה , איך אני משנה את המתחים שהמאווררים שמחוברים ללוח אם יקבלו???המחשב עכשיו פתוח אני מסתכל על המאווררים , ביד אני יכול לסובב אותם יותר מהר ממה שהם מסתובבים....והם לא מוציאים אוויר , אני מצמיד תיד כמעט נוגע בלהבים , ואין....לא מרגיש אוויר , זה מסתובב סתם...זה ב2 המאווררים שלי של ה80MM... ה2 האחרים של ה 120MM עובדים מצויין....הם מסתובבים לפחות...
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אם אני לא טועה אז בלוח שלנו יש רק שני חיבורים של מאווררים שאשפר לשלוט במהירות שלהם ע" הביוס\תוכנה.. זה Qfan 1 (של המעבד) Chassis Qfan..את השני לא חיפשתי על הלוח - אבל אני מאמין שבחוברת של הלוח אפשר למצוא איפהו..השליטה ע"י הביוס או ע"י התוכנה (בAI Suite - תחת Q-fan)..בביוס את נכנס לHardwear monitor שם יש לכל אחד אפציות של איזה סוג עבדוה (שקט, ביצועים ועוד אחש שאני לא זוכר..)בראל.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מחבר אם אני לא טועה אז בלוח שלנו יש רק שני חיבורים של מאווררים שאשפר לשלוט במהירות שלהם ע" הביוס\תוכנה.. זה Qfan 1 (של המעבד) Chassis Qfan.. את השני לא חיפשתי על הלוח - אבל אני מאמין שבחוברת של הלוח אפשר למצוא איפהו.. השליטה ע"י הביוס או ע"י התוכנה (בAI Suite - תחת Q-fan)..בביוס את נכנס לHardwear monitor שם יש לכל אחד אפציות של איזה סוג עבדוה (שקט, ביצועים ועוד אחש שאני לא זוכר..) בראל. המחשב שלי פתוח , אני לא רואה שינוי לומרות שאני משנה...מוזר מאוד
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים כמו שאמרתי אפשר רק לשניים, לא לכל השאר - הלוח לא תומך בשינוי לכל המאוורירים שמחוברים ללוח..אם זה ממש חושב לך בפורום אלקטרוניקה ומודינג יש הסברים לבניית פאן באס....בראל.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מחבר יש לי רק 2 שמחוברים ללוח אם ואלה ה80MMה2 של ה120 מחוברים במולקס[ככה קוראים לזה?]...
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אחד של המעבד אני משער - מחובר ל CPU FAN.. הוא נשלט מהביוס\תוכנה כמו שהסברתי..השני, עשכיו בדקתי לך - אמור להתחבר לא ליד זה של המעבד, אלא בין ה PCI-E למעבד, ממש מאחורי היציאות של האודיו.איזה מאוורים אלה? יכול להיות שזה המקסימום שלהם...?בראל.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר כן , עשיתי את זה , זה התחיל לעבוד יותר מהר...היה לי תדיסק אבל לא היתי מודע לתוכנה הזאתתודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.