פורסם 2007 במרץ 2218 שנים שלום רב לכולם... אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה הבאה:יש לי קובץ בגודל 4.11GB, בפורמט MDF.הצלחתי להעביר אותו לפורמט TAO בעזרת התוכנה ISOBUSTER.ניסיתי לצרוב את הקובץ TAO בעזרת התוכנה ALCOHOL 120%,אבל, מן הסתם, אין מקום בדיסק לקובץ כזה...מה אני אמור לעשות?איך אני פותח את הקובץ הזה ומגיע לתכולה שלו?תודה.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים ניסיתי לצרוב את הקובץ TAO בעזרת התוכנה ALCOHOL 120%,אבל, מן הסתם, אין מקום בדיסק לקובץ כזה...דיסק dvd(ומן הסתם גם צורב dvd) צריך לפתור את הבעיה.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אגב אלכוהול120 יכול גם לפתוח MDF אם יש לך את הMDS שלו.ברוב המקרים בכלל לא חייב את ה MDS.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים זכרתי שזה כמו bin וcue ,פשוט הרבה זמן לא התעסקתי עם הקבצים האלה ,אבל אם אתה אומר...
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים גם את BIN ברוב הפעמים אפשר לפתוח בלי ב CUE פשוט ה CUE מצביע על ה BIN כמו שה MDS מצביע על ה MDF.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים לא הכרחי בשיט, ב CUE כתוב את כתובת המיקום של BIN, למה בכלל קובץ הCUE משמש? לכלום.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים לא הכרחי בשיט, ב CUE כתוב את כתובת המיקום של BIN, למה בכלל קובץ הCUE משמש? לכלום.לרוב הוא לא משמש לכלום.לפעמים ה-bin מחולק לכמה טראקים (נניח טראק אודיו וטראק מידע), וה-cue מכיל את המידע הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.