פורסם 2007 במרץ 2018 שנים היי אנשים,יש לי מפרט למחשב למחשב שמיועד לעבודה משרדית בלבד! ואולי קצת גלישה ברשת (לא גרפיקה, משחקים,הורדות)אני צריך חוות דעת של אנשים רציניים-לוח = intel pentium d 915 dual core 2.8G 4Mbמעבד = intel coconut creek uatx lan100 ddr2 533זכרון = 1G ddr2 667דיסק קשיח = w.d 80G sata2צורב = dvd-rw מארז = מפואר ++ (רק המארז עולה 400 שקל..)סה"כ= 2000 ש"חאז ככה- אם נראה לכם שכדאי להוסיף\ לשפר משהו (אבל לא לחרוג מהקציב יותר מידי) אני אשמח לשמוע..נ.ב - אילו חברות כדאי לקחת את הזיכרון והצורב DVD ??תודה !!
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים תוסיף את התקציב לכותרת כמתבקש מחוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים יריב תשמע, אם אתה רוצה שהמחשב יחזיק לך לשנתיים שלוש הקרובות וייעלה את תוכנת האופיס הבאה (וגם תוויסטה) כמו שצריך אתה לא יכול להתפשר על זיכרון 1 ג'יגה... אני מסכים איתך לגבי ההרד דיסק שצריך להיות 80 בהחלט וזה אומר שאתה לא מוריד קבצים מאימיול וכל זה (פרט לשירים כמובן) פה חסכת...מעבד נראה לי בסדר... (התבלבלת עם הלוח והמעבד... זה בכלל לוח?!) אני בקיצור ממליץ לך לקנות מחשב ב2000 שח מבוסס 2 ג'יגה זיכרון... שיהיה לך עמיד לעוד שנתיים שלוש ללא דאגות...
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים לא מכיר את הלוח אבל לפי המפרט נראה כאילו הוא תומך בזיכרון עד 533MHZ, אז זה לא עוזר לך שהזיכרון הוא 667MHZ...הייתי לוקח AMD במקום פנטיום D הם יותר משתלמים.לא חושב שזה אפשרי להכניס את מה שאתה צריך ל-2000 ש"ח, אולי מישהו יצליח...
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים אפשרות אחרת, מפרט משודרג מאגף המבצעים של KSP:AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E DDR II 667 1GB Kingston Hitachi Deskstar 160GB SATA II Shared DDR (Up to 256MB) LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black JSP-Tech PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin)HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Total price 2035 ¤for payments 12 X 188 ¤www.ksp.co.il
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים תוסיף את התקציב לכותרת כמתבקש מחוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0ננעל. ערוך את הכותרת והתרד יפתח.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מחבר חברה,ביקשתי תגובה אם מישהו מכיר את הרכיבים האלו..או אם מישהו ממליץ על מקצה שיפורים (במסגרת התקציב..)לא על מפרטים חדשים- או על מעבדי AMD..תודה מראש!!
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים המפרט שהוצע לך מחורבן ועדיף כי תקשיב לאנשים מוסמכים כגון JC DENTON. המפרט שהציע לך טוב לאין שיעור, גם אם מדובר במעבד של AMD, שחזק פי כמה ממעבד האינטל המיושן מאוד שהוצע לך.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מחבר Dr. n00b - "אחראי פורום"סה"כ שאלתי אם יש לאנשים מושג לגבי המפרט מחשב שהוצע לי.זה שאתה אומר שהוא "מחרובן" - אני יכול להסיק מזה כל מיני מסקנות-או שהמעבד מיושןאו שהלוח לא תומך בזכרונות של יותר מ533MHZאו שכדאי ללכת על זכרון יותר גבוהאו הדיסק קשיח לא מספיק או שאתה חתיכת מחורבןעכשיו- אם תוכל לענות לשאלה שלי- כי אתה כ"כ מבין..או אם מישהו אחר מכיר את הרכיבים האלו- אני אשמח לשמוע דעה בעניין..בכל אופן, אל תשכחו שאני לא גיימר ולא פריק מחשבים- סה"כ רוצה מחשב לעבודה משרדית נטו.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים Dr. n00b - "אחראי פורום"סה"כ שאלתי אם יש לאנשים מושג לגבי המפרט מחשב שהוצע לי.זה שאתה אומר שהוא "מחרובן" - אני יכול להסיק מזה כל מיני מסקנות-או שהמעבד מיושןאו שהלוח לא תומך בזכרונות של יותר מ533MHZאו שכדאי ללכת על זכרון יותר גבוהאו הדיסק קשיח לא מספיק או שאתה חתיכת מחורבןעכשיו- אם תוכל לענות לשאלה שלי- כי אתה כ"כ מבין..או אם מישהו אחר מכיר את הרכיבים האלו- אני אשמח לשמוע דעה בעניין..בכל אופן, אל תשכחו שאני לא גיימר ולא פריק מחשבים- סה"כ רוצה מחשב לעבודה משרדית נטו.יריב... 1) אף אחד לא קילל אותך אז אתה לא צריך להיגרר לשום דבר- אזהרה אחת כבר בדרך (אני מתאר לעצמי) 2) תסתכל מה רשום מתחת לJC DENTON
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים יריב, אני אישית לא יכול לתרום כאן דיעה מקצועית בנוגע לחומרה, זו רק הערה על ההתנהגות שלך.בתור צופה מהצד, שנעזר בעצמו בעבר בידע של האנשים הטובים כאן, אני מאוד מצטער לראות התנהגות כזו חבל שאתה לא מקשיב לאנשים שבסה"כ כאן על בסיס התנדבותי בלבד, ומנסים לתרום לך מהידע שהם צברועל מנת שלא תצא עם מחשב קבר מחנות קבר, כשבאותו הכסף בדיוק, אתה יכול להוציא מחשב חזק יותר ומהיר יותר, שיחסוך לך זמן עבודה במשרד.ביקשת דיעה של אנשים מקצועיים וקיבלת אותה, ולא רק שאתה לא מודה להם, אתה חושב שמגיע לך עוד ועודוטורח גם להעליב אותם.אתה היחיד שיפסיד כאן, אם תמשיך בגישה כזו.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מחבר אריק, ירוןאני יודע שאתם פה מלא זמן, ושיש לכם נסיון בחומרה/רשתותאבל תבינו שאני סה"כ ביקשתי עצה לגבי המפרט מחשב וכל אחד אומר לי לקחת את המחשב הכי טוב שקיים..תראו- אני לא הכי מבין, אבל אני לא יכול על כל הצעה שנותנים לי להתחיל לשאול ולבדוק- כי אני בטוח שגם על ההצעה הזו יהיו אנשים שיגידו שזה לא הכי טוב שיש.אם היו אומרים לי לא לקחת נניח 1G זכרון אלא 2G בגלל X,Y,Z אז הייתי עושה את השיקולים שלי ומחליט אם כדאי להשקיע עוד כסף,אבל כשנותנים לי פה הצעות של מפרטים אחרים לגמרי ולא אומרים למה- אלא אומרים שההצעה שקיבלתי היא XXX אז אני לא יכול על סמך זה ישר לרוץ ולהחליף את המפרט שיש לי. בכל אופן, תודה..
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מה לעשות פשוט המפרט שנתנו לך בחנות לא טוב בכלל ולכן במקום להתחיל להציע שיפורים הציעו לך מחשב הרבה יותר טוב בפחות כסף.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים המפרט שהוצע לך מחורבן ועדיף כי תקשיב לאנשים מוסמכים כגון JC DENTON. המפרט שהציע לך טוב לאין שיעור, גם אם מדובר במעבד של AMD, שחזק פי כמה ממעבד האינטל המיושן מאוד שהוצע לך.ו ה AMD 3800 לא מיושן ?לדעתי המפרט שלו בסדר גמור אין הבדל גדול ומורגש בין 400 ל 533 ל 800 מניסיון ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.