פורסם 2007 במרץ 1918 שנים שלום לכולם,אני זקוק להמלצה למארז בתצורת HTPC שישמש גם כמחשב משחקים לכן מתכונן כרטיס מסך מסוג 8800GTS.אני מודע לכך שזה כרטיס שמתחמם וזקוק להרבה מקום מה שלא נפוץ כ"כ במארזי HTPC, לכן אני ישמח אם למשהו יש המלצות בנושא?תודה...
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים אני אישית מאוד אוהב את המארז הזהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2803
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים וודאי,אבל הבחור אמר שתקציב זה לא כ"כ בעיה לכן אני לא חושב שתהיה לו בעיה להוסיף עוד 150-170 ש"ח למאוררים איכותיים
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים זה היה בהקשר ל:אני מודע לכך שזה כרטיס שמתחמם וזקוק להרבה מקום מה שלא נפוץ כ"כ במארזי HTPC, לכן אני ישמח אם למשהו יש המלצות בנושא?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים 8800GTS למחשב HTPC?למה כזה כ.מסך?אם המחשב יהיה לך בסלון זה חתיכת טרקטור עם כל מה שתחבר לשם,מאוררים,ספק גדול(יחסית)..ואין טעם.אם הוא יהיה מרוחק והוא יהיה מחשב רגיל עם אפשרות לTV אז סמנטית הוא לא HTPC.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר אני מנסה למצוא את הפשרה בין מה שמפריע לעין ולאוזן לבין מה שלא...בכל מקרה המחשב היה מחובר לטלוויזית FULL HD של סוני כלומר רזולוציה של 1920*1080 לכן בשביל להריץ משחקים ברזולוציה זה אני חייב את הכרטיס הנ"ל....אלא אם יש למשהו פתרון יותר טוב
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר נראה לי שאני לא כ"כ מבין את הבעיה.אתם טוענים שאם אני ישמים את ה- GTS במארז HTPC הוא ירעיש יותר מכאשר אני ישים אותו במארז רגיל??בכל מקרה, מה דעתכם על המארזים של זאלמן??
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים זה זלמן..ועל איזה מארזים אתה מדבר?בכל מקרה,הוא ירעיש בלי כל קשר,פשוט הוא יהיה חם מאוד כי אני מניח שהמארזים הללו לא ממש מתאימים לכרטיסי מסך כאלו.למה לא לקחת מארז רגיל?
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר אסטטיקה...:-)וגם מבחינה פרקטית השימוש העיקרי שלו אמור להיות חיבור לטלוויזית LCD כך שכנראה הוא צריך להיות קרוב אליה...אני מדבר על HD160 שהוא יחסית גדול משהו כמו 16 ס"מ גובה, נראה לי שדווקא לזלמן יש פיזור חום לא רע? לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.