עבור לתוכן

צריך המלצה למארז HTPC שיכול להכיל גם את ה- 8800GTS תקציב - כנראה כמה שצריך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק להמלצה למארז בתצורת HTPC שישמש גם כמחשב משחקים לכן מתכונן כרטיס מסך מסוג 8800GTS.

אני מודע לכך שזה כרטיס שמתחמם וזקוק להרבה מקום מה שלא נפוץ כ"כ במארזי HTPC, לכן אני ישמח אם למשהו יש המלצות בנושא?

תודה...

פורסם

לדעתי יהיה צורך להוסיף את כל המאווררים שהמארז מאפשר

פורסם

וודאי,אבל הבחור אמר שתקציב זה לא כ"כ בעיה לכן אני לא חושב שתהיה לו בעיה להוסיף עוד 150-170 ש"ח למאוררים איכותיים

פורסם

זה היה בהקשר ל:

אני מודע לכך שזה כרטיס שמתחמם וזקוק להרבה מקום מה שלא נפוץ כ"כ במארזי HTPC, לכן אני ישמח אם למשהו יש המלצות בנושא?

פורסם

8800GTS למחשב HTPC?למה כזה כ.מסך?

אם המחשב יהיה לך בסלון זה חתיכת טרקטור עם כל מה שתחבר לשם,מאוררים,ספק גדול(יחסית)..ואין טעם.

אם הוא יהיה מרוחק והוא יהיה מחשב רגיל עם אפשרות לTV אז סמנטית הוא לא HTPC.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה למצוא את הפשרה בין מה שמפריע לעין ולאוזן לבין מה שלא...

בכל מקרה המחשב היה מחובר לטלוויזית FULL HD של סוני כלומר רזולוציה של 1920*1080 לכן בשביל להריץ משחקים ברזולוציה זה אני חייב את הכרטיס הנ"ל....

אלא אם יש למשהו פתרון יותר טוב

פורסם

סתם ככה בתור שאלה, למה אף אחד לא מציע בכלל את TT Mozart TX ?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני לא כ"כ מבין את הבעיה.

אתם טוענים שאם אני ישמים את ה- GTS במארז HTPC הוא ירעיש יותר מכאשר אני ישים אותו במארז רגיל??

בכל מקרה, מה דעתכם על המארזים של זאלמן??

פורסם

זה זלמן..ועל איזה מארזים אתה מדבר?

בכל מקרה,הוא ירעיש בלי כל קשר,פשוט הוא יהיה חם מאוד כי אני מניח שהמארזים הללו לא ממש מתאימים לכרטיסי מסך כאלו.

למה לא לקחת מארז רגיל?

פורסם
  • מחבר

אסטטיקה...

:-)

וגם מבחינה פרקטית השימוש העיקרי שלו אמור להיות חיבור לטלוויזית LCD כך שכנראה הוא צריך להיות קרוב אליה...

אני מדבר על HD160 שהוא יחסית גדול משהו כמו 16 ס"מ גובה, נראה לי שדווקא לזלמן יש פיזור חום לא רע? לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים