עבור לתוכן

בעיה עם הפאטץ' 1.41 של BF2.

Featured Replies

פורסם

אז ככה,התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 10 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

פורסם

המשחק מקורי?

פורסם
  • מחבר

המשחק מקורי?

אפשר להגיד,הסידיקי מקורי.

פורסם

קנית את זה עם הקופסא או גירסאת OEM?

פורסם

גם תענה בשאלה שBORN2KILL שאל +

תעיין בדיון הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245990.0

נראה כאילו לך ולו יש את אותה בעיה, למרות שאני מתפלע שהמפרט שלך בכלל מריץ את המשחק.... הוא "סחב" אותו ממקודם?

פורסם
  • מחבר

BORN2KILL ,לא יודע(הורדתי).

זה שמעליי,הוא סוחב סבבה על 800X600 וכל השאר על LOW.

פורסם

היתה לי בעייה דומה... כמעט חודש לא שיחקתי במשחק עד שגיליתי כי הפרופילים ששמרתי בצד והעתקתי בחזרה ל-my documents אחרי שהתקנתי את הפאץ' דפקו אותו... כנראה אחד הפרופילים שהיו לי הפריע שם למשהו... ברגע שמחקתי את הפרופילים הכל חזר לקדמותו ...

עכשיו יש לי בעייה אחרת, כל שרת שאני נכנס זורק אותי עם ban של PB ... זה קרה רק לאחרונה ואין לי מושג מה הבעייה.

בכל מקרה, תוודא את עניין הפרופילים.

פורסם
  • מחבר

היתה לי בעייה דומה... כמעט חודש לא שיחקתי במשחק עד שגיליתי כי הפרופילים ששמרתי בצד והעתקתי בחזרה ל-my documents אחרי שהתקנתי את הפאץ' דפקו אותו... כנראה אחד הפרופילים שהיו לי הפריע שם למשהו... ברגע שמחקתי את הפרופילים הכל חזר לקדמותו ...

עכשיו יש לי בעייה אחרת, כל שרת שאני נכנס זורק אותי עם ban של PB ... זה קרה רק לאחרונה ואין לי מושג מה הבעייה.

בכל מקרה, תוודא את עניין הפרופילים.

תודה רבה ,אבל לא שיחקתי אם שום פרופילים.

יש אפשרות למחוק את הפאטץ'?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה,צריך עזרה דחוף!!!!!

מחקתי את המשחק התקנתי מחדש,עשיתי ריסטרט,התקנתי את הפאטץ' ,עוד פעם ריסטארט,אני עכשיו מנסה להיכנס,שוב פעם,אותה בבעיה,מסך שחור,יציאה בלי שום הודעת שגיאה,זה באמת דחוף,אני כבר שבוע וחצי,לא שיחקתי במשחק בגלל הפאטץ' הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים