פורסם 2007 במרץ 1818 שנים Logitech Dual Actionיש לי אותו ואני מרוצה מכל רגע!http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=150684
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אם זה Gamepad - תעשה מה שאני עשיתי - קניתי מתאם USB לשלטי Playstation ואני משחק עם כאלו.השלטים הכי נוחים תכלס.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים וואלה אחי אתה טועה.גם אני חשבתי ככה, אבל הגיימפאד הזה של לוג'יטק הרבה יותר גדול ונוח. אחרי שתשים עליו את הידיים לא תרצה לחזור לשלט של הסוני.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר אז ככה - מדובר על מחשב שהמשחקים המותקנים בו הם גם כדורגל וגם HALO ודומיהם.לכן אני באמת לא יודע מה יותר מתאים - ג'ויסטיק או גיימפאד
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים גם לי יש את DUAL ACTION שך LOGITECH ואני מאוד מרוצא ממנו יש לו רק חיסרון אחד לדעתי וזה המקשים הדיגיטליים הם לא נוחים עדיף שהיו מפרידים אותם אחד מהשני כמו בסוני אבל למזלי אני משתמש רק באנאלוג
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים תוך יומיים התרגלתי... זה בהתחלה קצת מציק כי בטעות אתה לוחץ נגיד על למעלה וימינה במקום על למעלה... אבל כמו שאמרתי תוך כמה ימים אתה מתרגל.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים אני ממליץ על הגיימפאד של SAITEK. באופן תמוהה באתר החברה לא הצלחתי למצוא את הדגם שלי (P2500)לי אישית הוא מאוד נוח - יש לו 2 כפותרי כתף גדולים (במקום 4 קטנים ואישית, מאוד לא נוחים) ושישה כפתורים רגילים. כמובן שיש שני סטיקים אנאלוגים.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים תראה, FPSים אין לך מה להתקרב עם גיימפאד, זה ממש לא נוח.למשחקי ספורט ומירוצים זה הכי טוב.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים אני ממליץ דווקא על השלט של ה-360...מוכרים אותו בבאג ב-250, נראה לי דווקא די טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.