עבור לתוכן

Firefox מתחרפן

Featured Replies

פורסם

מדי פעם ה Firefox שלי חוטף את החררא ומתחיל פתאום לתפוס יותר ויותר RAM עד שכל ה Windows שלי תקוע ואני חייב לסגור את ה Firefox מה Task Manager כדי שאני אוכל לעשות משהו..

מישהו יודע מה יכול להיות הגורם?

פורסם

ניסית להסיר את התוכנה, להפעיל מחדש את המחשב, ואז להתקין מחדש את התוכנה?

קצת טפשי, אך עשוי לעזור לך... :hat:

פורסם

זה קורה גם אצלי, ואני מניח שככל שיש יותר זכרון במחשב ככה זה מרשה לעצמו לעלות יותר. זה לפעמים קורה כשיש תוספים שמעמיסים על הזכרון (ורובם מאוד פופולריים, כמו adblock, ietab וכדומה). אצלי זה לא מגיע למצב שאני לא יכול לעבוד (למרות שהמחשב שלי יחסית ישן), אבל אם אני שם לב שfirefox עמוס קצת אני הולך לtask manager ומסתכל. בד"כ כשאני שם לב שזה עמוס זה מספיק להגיע לאיזה 90 מגה של זכרון. זה גם יכול לקרות אם אתה מבקר באתרים "גדולים" הרבה, כמו YNET, HWZONE, FRESH או SERET. מציק שזה נשאר כאילו הם עדיין פתוחים (הרגשה שכזו).

אפשר או פשוט לסגור את הדפדפן ולפתוח מחדש, או לנסות להגביל את הזכרון בtask manager לbelow normal.

פורסם

התקנת במקרה את ההרחבה (המיותרת) Fasterfox?

פורסם

גם לי זה קורה במחשב שלי.

ניסיתי את ה"תיקון" של הזיכרון אבל זה לא ממש עוזר.

אני משתמש בכמה שפחות תוספים + סקינים, אבל עדין זה משגע אותי.

ושאלה ששחכתי לאול אותך איסתרא, יש מצב לעשות את הקטע עם התוסף בכל אתר ולא רק באתרים שאני רוצה?

והאם יש עוד שיטות לעזור להקל על הFFOX?

פורסם

אתה מתקוון להסרת הטיקרים? לא נראה לי. מה שאתה כן יכול לעשות זה להתקין את ההרחבה NoScript (מתעצל לתת קישור) ולחסום סקריפטים באתרים שמעמיסים לך את המעבד. זה לא יפה במיוחד ובטח יחסום לך אפשרויות אחרות באותם אתרים שדורשות ג'אווהסקריפט, אבל האפשרות השניה היא ללמוד מעט html ו- css ולהתחיל לכתוב סקריפטים ל- Stylish.

פורסם
  • מחבר

שמעו - אני מדבר על דברים קיצוניים... לא 90 מגה, אלא 170 ומעלה

פורסם

בפיירפוקס החל מגרסא 1.5 הם פשוט עשו מנגנון זיכרון מטמון שסורף את כל הזיכרון...

למה?

כי הם החליטו שממש חשוב המהירות כאשר לוחצים "חזור".

נקווה שיבוטל בהמשך.

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא קרה לי בגרסאות 1.5 וזה גם לא קורה לי בעבודה

פורסם

אתה מתקוון להסרת הטיקרים? לא נראה לי. מה שאתה כן יכול לעשות זה להתקין את ההרחבה NoScript (מתעצל לתת קישור) ולחסום סקריפטים באתרים שמעמיסים לך את המעבד. זה לא יפה במיוחד ובטח יחסום לך אפשרויות אחרות באותם אתרים שדורשות ג'אווהסקריפט, אבל האפשרות השניה היא ללמוד מעט html ו- css ולהתחיל לכתוב סקריפטים ל- Stylish.

זהו גם אני חשבתי על NoScript...

טוב נראה כבר מה עוד אפשר לעשות בנידון, שוב תודה :):xyxthumbs:

פורסם

בפיירפוקס החל מגרסא 1.5 הם פשוט עשו מנגנון זיכרון מטמון שסורף את כל הזיכרון...

למה?

כי הם החליטו שממש חשוב המהירות כאשר לוחצים "חזור".

נקווה שיבוטל בהמשך.

את זה אפשר לבטל, אם זה ממש מפריע לך. בכל מקרה, התכונה הזו לוקחת מעט מאוד זיכרון אם יש לך רק קצת ויותר אם יש לך הרבה, כך שהיא לא אמורה להפריע במיוחד. Fasterfox, לעומת זאת, יכולה לבלוע זיכרון בכמויות (מה דעתך על ג'יגה?).

פורסם
  • מחבר

אין לי את Fasterfox

פורסם

אותה בעיה גם אצלי כבר נמאס לי מגיע למצב שעד הפיירפוקס עולה זה שעה אפילו.

אז מה כבר הוא שווה? אני שוקל לעבור לIE7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים