פורסם 2007 במרץ 1718 שנים באתר היצרן http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7רשום שהמארז הזה מגיע עם 2 מאוררים מקדימה ומאחורה. אז למה ברוב המקומות (כולל זיגזג) מוכרים אותו עם מאורר אחדבלבד ואת השני מציעים להוסים בתוספת תשלום? האם הם פשוט מוציאים את המאורר הקידמי כדי להרוויח עוד כמה שקלים?רק בחנות "חידוש במחשבים" ברחובות אמרו לי שהמארז הזה מגיע עם 2 מאוררים...למישהו יש הסבר?
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים או בעברית קלה :הם מקבלים את המארז עם 2 מאוררים,מורידים אחד ומוכרים לך אותו באותו המחיר.אם תרצה עוד אחד תשלם יותר - יותר רווח בישביל החנויות
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים שני המאווררים אופציונלייםהיבואן יכול להזמין את המארז בלעדיהם או עם אחד או עם שניהם, נוח לו להזמין עם אחד
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים ולמרות מה שליאור אמר, נראה לי שהם מקבלים אותם עם 2 מאווררים, ופשוט עושים את הרווח על המאוורר שהם "מוסיפים".
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים המאווררים המקוריים של המארז גם ככה על הפנים, רועשים ומעצבנים ובקר הטמפרטורה לא שווה גרוש.עדיף לקנות בלי מאווררים בכלל ולמצוא זוג מאווררים איכותי.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים ולמרות מה שליאור אמר, נראה לי שהם מקבלים אותם עם 2 מאווררים, ופשוט עושים את הרווח על המאוורר שהם "מוסיפים".קשה לי להאמיןזה הרבה עבודה להוציא את המאוורר מכל מארז
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים כמעט כל מי שקונה את המארז, מציעים לו על הדרך לקנות עוד מאוורר למארז בשביל שהמחשב יהיה קר, ככה זה לפחות בSKYPC.אגב, אצלי המאוורר האחורי זהה לקדמי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.