פורסם 2007 במרץ 1618 שנים האם נתקלתם בחנויות שמוכרות לצרכן הביתי?אני עובד במקום שיש בו מחשבים של UBM והם שקטים בטירוףףףףףףףףיש עליהם מדבקה של "אומניטק" הקטע שמוכרים את זה ביחד עם רכיבים ואני הייתירוצה רק את המארז.יש לכם דעה בנושא ?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים שנה את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיבית בבקשה...אני אישית לא נתקלתי במכירה של מארזים בלבד מתוצרת IBM ואני גם לא חושב שיש כאלו בנמצא.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים תקשיב לרעש שהם עושים בשנייה שהם נדלקים - זה רק הלוח שמשתיק את המאווררים, זה לא באמת קשור למארז. אפשר להשתיק באותה צורה מאווררים גם עם מארז סטנדרטי. בכל מקרה יש גם אחלה אופציות למארזים שקטים בלי קשר ל-IBM.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר נ כון אז אתה יודע על איזה מארז אני מדבר !!!!! ברגע ההדלקה יש רעש די חזק שמתפוגג אחרי שניה וחצי...אז איפה אני יכול למצוא טיפים בנושא ? כלומר איך המארזים האלה לא עושים רעש ??יש לי מארז די יקר וספק עם שני מאווררים לא שקטים 550 וואט של סאנשיין אם אני לא טועהתוסיף לזה מאבד פרסקוט 2.8 מהדור הראשון שמתחמם בכל הזדמנות...
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים שקט זה משהו שמשקיעים בו ומתכננים אותואני אישת הגעתי למצב שאת המחשב שלי לא שומעים מלבד הרעש של הHDDוהטמפ' נמוכות יחסית לחומרה שיש לי...הכל שאלה של חלקים ובניה שעשית למחשב
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר כל הכבוד לך. רק מהשם של הספק שלך אני מבין שהוא סופר שקטאני סטודנט ואין לי הרבה זמן עכשיו....טוב נראה אני בהזדמנות אצלם את המחשב ואת כל המפרט ואתייעץ פה עם המומחים בפורום...
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים שקט זה משהו שמשקיעים בו ומתכננים אותואני אישת הגעתי למצב שאת המחשב שלי לא שומעים מלבד הרעש של הHDDוהטמפ' נמוכות יחסית לחומרה שיש לי...הכל שאלה של חלקים ובניה שעשית למחשבאיך הגעת לזה?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים נ כון אז אתה יודע על איזה מארז אני מדבר !!!!! ברגע ההדלקה יש רעש די חזק שמתפוגג אחרי שניה וחצי...הוא מתפוגג כי הלוח משתיק את המאווררים. להחליף מארז לא יעזור לך אם כל המאווררים עדיין על עוצמה מלאה.חוץ מזה, אם יש לך ספק רועש, כדאי להחליף את הספק.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר תגידו אני יכול אולי להחליף את המאווררים של הספק במאוררים טובים של זלמן לדוגמה ?יש לכם המלצות לכאלה בגודל סטנדרתי ?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים המארזים האלו לא ניתנים לקניה כמארז בלבד , זה מחשב מותג המארזים האלו שקטים כי הם מגיעים רק עם מאוורר על ה CPU ועל הספק והם ממש לא קרירים תחשוב שבתאגידים לאף אחד אין בעיה עם תקלות בדרך כלל בגלל החוזים שעושים , בייחוד עם אומניטק החוזה שירות שלהם טוב מאוד עם רוב החברות ואז תשכח שבדרך כלל המחשבים האלו הם עם כרטיסי מסך און בורד ובגלל זה יש שקט
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר כן אתה צודק יש עליהם מדבקות של אומניטקטוב האמת זה מה שחשדתי בו מלכתחילה שזה לא נמכר כמארז אלא כמחשבוזה גם מה שאמר לי הטכנאי 500 דולר ללא מע"מנו טוב נחפש פיתרונות אחרים
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים כן אתה צודק יש עליהם מדבקות של אומניטקטוב האמת זה מה שחשדתי בו מלכתחילה שזה לא נמכר כמארז אלא כמחשבוזה גם מה שאמר לי הטכנאי 500 דולר ללא מע"מנו טוב נחפש פיתרונות אחריםלא הייתי משלם עליהם 100$
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.