פורסם 2007 במרץ 1718 שנים שוחרר דמו למולטיפלייר (לא יהיה לסינגל)ftp://files.gsc-game.com/mp-demo/תודה
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים הדמו מאפשר לשחק רק בLAN אז מי צריך אותו בכלל מחיר של המשחק 39$ בארץ 200 והזמנתי אותו בגלל שאין לי סבלנותיש גרסה שהיא COLLECTION EDITION שהיא כוללת אריזה מיוחדת חולצה עם לוגו של המשחק ,ספרון הסברים,מפה שהיא פוסטר ועוד גרסה הזאת לא תגיעה לארץ אבל אפשר להזמין מחו"ל המחיר הוא 65$
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים ראיתי את הדמו הזה (ל-LAN). לא התלהבתי יותר מדי, נראה משהו בסגנון HalfLife2... מבחינת המנוע לפחות. אבל אי אפשר לשפוט את המשחקיות ללא משהו להרוג מה שבטוח מבחינה גראפית אל תצפו ליותר מדי... 7900 נראה לי מעל ומעבר למשחק הזה. נראה מה למפות ה-SinglePlayer יהיה להציע..
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים ראיתי את הדמו הזה (ל-LAN). לא התלהבתי יותר מדי, נראה משהו בסגנון HalfLife2... מבחינת המנוע לפחות. אבל אי אפשר לשפוט את המשחקיות ללא משהו להרוג מה שבטוח מבחינה גראפית אל תצפו ליותר מדי... 7900 נראה לי מעל ומעבר למשחק הזה. נראה מה למפות ה-SinglePlayer יהיה להציע.. המנוע של המשחק יותר חדש מHL2 והגראפיקה יש קטעים שהיא ממש מדהימה ,ומזג האויר משתנה יום ולילה איפה עוד תראה את זה
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אני מאמין שבקושי אוכל להריץ על low, בכל מקרה אני הולך להתקין ולנסות אותו...עכשיו נישאר רק לחכות עד מחר ;D
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים ירוץ.. יש אפשרות להפעיל את המשחק בDX8.1 זה יותר מקל על המחשב, הגרפיקה גם לא הרבה יותר גרועה ככה, פשוט נראת שונה ובלי כמה אפקטים.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים drLEON האווטר שלך דפק לי את העניים, ראבק... עכשיו אני רואה הכל עם נקודות שחורות. :
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים drLEON האווטר שלך דפק לי את העניים, ראבק... עכשיו אני רואה הכל עם נקודות שחורות. : חחח גם אני אמרתי לו את זה פעם... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231869.msg2163946#msg2163946
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים drLEON האווטר שלך דפק לי את העניים, ראבק... עכשיו אני רואה הכל עם נקודות שחורות. : לחיצה ימנית - block image עם FF
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.