עבור לתוכן

עזרה קניתי היום כרטיס מסך והוא מיתחמם מאוד 8800GTS

Featured Replies

פורסם

עדיין ZALMAN נראה נדיררר (יותר מTR ::) )

• תגובות 46
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה ?

לthermalright יש 6 (לעומת 4) היטפייפים וניראה שהוא גדול יותר..

הוא יגיע אם מאוורר גדול יותר (92 מ"מ) כשלפי התמונה הזלמן יהיה עם 80 מ"מ.

מה גם שעל הדגם הקודם (HR-3 רגיל) שמו בקלות מאוורר 120 מ"מ או שניים של 92 מ"מ.

בקיצר אם אני צריך להמר.. זה יהיה ה +HR-3 .

פורסם

לא דיברתי על הביצועים... אולי TR באמת יקחו את ZALMAN.

אני דיברתי על המראה... ZALMAN פשוט שובה לב ::)

פורסם

מראה? אתה מדבר על מראה ?

טובב.... :screwy:

אוקיי בכללי כן קירור מאווררים זלמן יותר טובים אבל יש מקרים ספציפיים שלא, כמובן שלא ברור עדיין כמה הזלמן יעלה ומה הביצועים שלו לעומת הTT....

אני מחכה בקוצר רוח =]

פורסם

היום קיבלתי את ה BFG שלי 8800GTS OC2

איך אני בודק מה הטמפרטורה תחת מאמץ?

במנוחה הוא 53

(אני הולך לשפר את זה...להוריד את הקירור להוריד ואת החרא מדבקות שיש עליו ולשים MX1 )

פורסם

תוריד ATI TOOL ותריץ בדיקת ארטיפקטים...

תיראה מה הטמפ' בדריבר כי ליפעמים ATITOOL מזייפת מעט בטמפ' עם כרטיסים של NV.

פורסם

היום קיבלתי את ה BFG שלי 8800GTS OC2

איך אני בודק מה הטמפרטורה תחת מאמץ?

במנוחה הוא 53

(אני הולך לשפר את זה...להוריד את הקירור להוריד ואת החרא מדבקות שיש עליו ולשים MX1 )

תתחדש!

מממ... אתה בטוח שאפשר? ז"א אם תוריד את הפדים אני לא בטוח שיהיה מגע בין הקירור ל-GPU/זכרונות ... שמעתי על בעיתיות בעניין אבל לא חפרתי מספיק.

פורסם

אז לא כדאי?

???

פורסם

מה לא כדאי ? למרוח משחה ? לא יודע צריך לבדוק את העניין .[br]פורסם בתאריך: 20.03.2007 בשעה 16:46:36

RTR, אולי לך יש 3 סלוטים (!!) פנויים בשביל ה-HR-3 הזה... מבחינתי זה ממש לא בא בחשבון.

http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=28871&SearchTerms=8800,heatsink

[attachment deleted by admin]

פורסם

אפשר להרכיב אותו גם כלפי הקירור של הציפ'..

ודוגרי? חוץ מכרטיס מסך אין לי כלום בחריצי PCI-E ואם יהיה זה גג כרטיס קול אז יהיה מקום ;)

פורסם

נראה לי הכרטיס הולך להשבר בכל רגע ;D

תגידו, יש משהו עם 8xxx שכבר מרח AS5 על ה-GPU ?

שמעתי שאם שמים שכבה דקה יש סיכוי שלא היה מגע של ה-GPU, אך אם שמים שכבה עבה מדי יש סיכוי שלא יהיה מגע של הזכרונות :kopfpatsch:

אז אני מבין שעל ה-GPU עצמו אין פד, אני שוקל למרוח אותו מחדש אבל אני קצת חושש... סיפורי הצלחה, מישהו ??

פורסם

נראה לי הכרטיס הולך להשבר בכל רגע ;D

תגידו, יש משהו עם 8xxx שכבר מרח AS5 על ה-GPU ?

שמעתי שאם שמים שכבה דקה יש סיכוי שלא היה מגע של ה-GPU, אך אם שמים שכבה עבה מדי יש סיכוי שלא יהיה מגע של הזכרונות :kopfpatsch:

אז אני מבין שעל ה-GPU עצמו אין פד, אני שוקל למרוח אותו מחדש אבל אני קצת חושש... סיפורי הצלחה, מישהו ??

same story

גם אני לא יודע אם למרוח או לא.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היום פתחתי את הסלוט שמתחת לכרטיס (הוצאתי את המתכת שסוגרת אותו) כדי שהאוויר החם שיוצא מפתחי האיוורור הפנימיים שעל קירור הכרטיס יוכל לצאת מהמארז. עדיין אין לי slot blower אבל זה כבר הוריד כמה מעלות טובות . עכשיו Idle על 51-53. אני לא בטוח כמה היה קודם אבל זכור לי בסביבות 60.

:xyxthumbs:

פורסם

היום פתחתי את הסלוט שמתחת לכרטיס (הוצאתי את המתכת שסוגרת אותו) כדי שהאוויר החם שיוצא מפתחי האיוורור הפנימיים שעל קירור הכרטיס יוכל לצאת מהמארז. עדיין אין לי slot blower אבל זה כבר הוריד כמה מעלות טובות . עכשיו Idle על 51-53. אני לא בטוח כמה היה קודם אבל זכור לי בסביבות 60.

:xyxthumbs:

אני ממש מתפעל הצלחת להוריד כמה מעלות , וואו עכשיו הכרטיס עובד יותר טוב בהרבה

בעקבות ההצלחה הענקית פירקתי את המקדחה שלי והצלחתי להוריד 5 מעלות , ענק

עכשיו אני עובד על פירוק הטוסטר שלי

בטוח שזה לא פורום של חולי רוח ?

פורסם

בסך הכל פתחתי סלוט נוסף במארז...אפילו לא נגעתי בכרטיס. תגיד לי אתה נורמאלי ? :screwy:

מה יש לך ? נראה לי אתה היחיד פה שחולה רוח :sleep: אולי לא שמת לב באיזה ת'רד אתה נמצא...

אני מנסה לתת לאחרים הצעות איך להוריד טמפ', אני לא פה בשביל להתלהב (כמוך למשל)

רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר. 5 מעלות זה המון וזה יכול לעזור לאוברקלוק.

אם יש לך בעייה איתי (ברור שיש לך בעייה כלשהיא) בוא לפרטי ונראה מה הקטע שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים