פורסם 2007 במרץ 1918 שנים למה ?לthermalright יש 6 (לעומת 4) היטפייפים וניראה שהוא גדול יותר..הוא יגיע אם מאוורר גדול יותר (92 מ"מ) כשלפי התמונה הזלמן יהיה עם 80 מ"מ.מה גם שעל הדגם הקודם (HR-3 רגיל) שמו בקלות מאוורר 120 מ"מ או שניים של 92 מ"מ.בקיצר אם אני צריך להמר.. זה יהיה ה +HR-3 .
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים לא דיברתי על הביצועים... אולי TR באמת יקחו את ZALMAN. אני דיברתי על המראה... ZALMAN פשוט שובה לב :
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מראה? אתה מדבר על מראה ? טובב.... אוקיי בכללי כן קירור מאווררים זלמן יותר טובים אבל יש מקרים ספציפיים שלא, כמובן שלא ברור עדיין כמה הזלמן יעלה ומה הביצועים שלו לעומת הTT.... אני מחכה בקוצר רוח =]
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים היום קיבלתי את ה BFG שלי 8800GTS OC2איך אני בודק מה הטמפרטורה תחת מאמץ?במנוחה הוא 53(אני הולך לשפר את זה...להוריד את הקירור להוריד ואת החרא מדבקות שיש עליו ולשים MX1 )
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים תוריד ATI TOOL ותריץ בדיקת ארטיפקטים...תיראה מה הטמפ' בדריבר כי ליפעמים ATITOOL מזייפת מעט בטמפ' עם כרטיסים של NV.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים היום קיבלתי את ה BFG שלי 8800GTS OC2איך אני בודק מה הטמפרטורה תחת מאמץ?במנוחה הוא 53(אני הולך לשפר את זה...להוריד את הקירור להוריד ואת החרא מדבקות שיש עליו ולשים MX1 )תתחדש!מממ... אתה בטוח שאפשר? ז"א אם תוריד את הפדים אני לא בטוח שיהיה מגע בין הקירור ל-GPU/זכרונות ... שמעתי על בעיתיות בעניין אבל לא חפרתי מספיק.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מה לא כדאי ? למרוח משחה ? לא יודע צריך לבדוק את העניין .[br]פורסם בתאריך: 20.03.2007 בשעה 16:46:36RTR, אולי לך יש 3 סלוטים (!!) פנויים בשביל ה-HR-3 הזה... מבחינתי זה ממש לא בא בחשבון.http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=28871&SearchTerms=8800,heatsink[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים אפשר להרכיב אותו גם כלפי הקירור של הציפ'.. ודוגרי? חוץ מכרטיס מסך אין לי כלום בחריצי PCI-E ואם יהיה זה גג כרטיס קול אז יהיה מקום
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים נראה לי הכרטיס הולך להשבר בכל רגע ;D תגידו, יש משהו עם 8xxx שכבר מרח AS5 על ה-GPU ? שמעתי שאם שמים שכבה דקה יש סיכוי שלא היה מגע של ה-GPU, אך אם שמים שכבה עבה מדי יש סיכוי שלא יהיה מגע של הזכרונות אז אני מבין שעל ה-GPU עצמו אין פד, אני שוקל למרוח אותו מחדש אבל אני קצת חושש... סיפורי הצלחה, מישהו ??
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים נראה לי הכרטיס הולך להשבר בכל רגע ;D תגידו, יש משהו עם 8xxx שכבר מרח AS5 על ה-GPU ? שמעתי שאם שמים שכבה דקה יש סיכוי שלא היה מגע של ה-GPU, אך אם שמים שכבה עבה מדי יש סיכוי שלא יהיה מגע של הזכרונות אז אני מבין שעל ה-GPU עצמו אין פד, אני שוקל למרוח אותו מחדש אבל אני קצת חושש... סיפורי הצלחה, מישהו ?? same story גם אני לא יודע אם למרוח או לא.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים היום פתחתי את הסלוט שמתחת לכרטיס (הוצאתי את המתכת שסוגרת אותו) כדי שהאוויר החם שיוצא מפתחי האיוורור הפנימיים שעל קירור הכרטיס יוכל לצאת מהמארז. עדיין אין לי slot blower אבל זה כבר הוריד כמה מעלות טובות . עכשיו Idle על 51-53. אני לא בטוח כמה היה קודם אבל זכור לי בסביבות 60.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים היום פתחתי את הסלוט שמתחת לכרטיס (הוצאתי את המתכת שסוגרת אותו) כדי שהאוויר החם שיוצא מפתחי האיוורור הפנימיים שעל קירור הכרטיס יוכל לצאת מהמארז. עדיין אין לי slot blower אבל זה כבר הוריד כמה מעלות טובות . עכשיו Idle על 51-53. אני לא בטוח כמה היה קודם אבל זכור לי בסביבות 60. אני ממש מתפעל הצלחת להוריד כמה מעלות , וואו עכשיו הכרטיס עובד יותר טוב בהרבה בעקבות ההצלחה הענקית פירקתי את המקדחה שלי והצלחתי להוריד 5 מעלות , ענק עכשיו אני עובד על פירוק הטוסטר שלי בטוח שזה לא פורום של חולי רוח ?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים בסך הכל פתחתי סלוט נוסף במארז...אפילו לא נגעתי בכרטיס. תגיד לי אתה נורמאלי ? מה יש לך ? נראה לי אתה היחיד פה שחולה רוח אולי לא שמת לב באיזה ת'רד אתה נמצא... אני מנסה לתת לאחרים הצעות איך להוריד טמפ', אני לא פה בשביל להתלהב (כמוך למשל) רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר. 5 מעלות זה המון וזה יכול לעזור לאוברקלוק. אם יש לך בעייה איתי (ברור שיש לך בעייה כלשהיא) בוא לפרטי ונראה מה הקטע שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.