עבור לתוכן

איך המפרט הזה? אני אמור לקבל את המחשב בשבוע הבא תקציב 3600

Featured Replies

פורסם

וגם אם לא לא שווה לקחת IL9 יחד עם 6300 כשההפרש בינו לבין ה-4300 קטן.

לדעתי גם לא מומלץ למנוע אופציה ל-OC בעתיד...הרבה אנשים מפחדים מהעניין בגלל שהם חושבים שזה הורס ואחרי קצת זמן הם קוראים מאמר או שניים ופתאום נדלקים

פורסם

ולמה לא מומלץ לקחת GS אפילו אם מתוכנן OC?

תאכלס זה אותו כרטיס כמו ה GT, רק עם קלוקים נמוכים יותר. (אני מדבר על הגרסא של הסוניק. הגרסא הרגילה באה עם DDR2 ובגלל זה הוא הרבה פחות חזק)

ואיזה סיבה יש כבר לא לעשות OC לכרטיס? יש סיכוי מאוד נמוך שיקרה לו משהו, וגם אם יקרה, אין דרך לדעת שהוא עשה OC ויחליפו לו את הכרטיס. (מנסיון ;) )

כנ"ל לגבי המעבד. שם זה סיכוי עוד יותר נמוך שיקרה לו משהו כתוצאה מה OC. רק לא להעלות מתח יותר מדי.

פורסם

7600GS ידרוש OC רציני במיוחד (ככל הנראה אחד שידרוש קירור רציני) כדי להגיע ל-7600GT

פורסם

אם לא מתוכנן oc לא לוקחים 4300! ההפרש בינו ל6300 זה מעט מאוד פחות מ100 שקל .. וההפרש הוא לא כזה קטן .. יש הפרש ואני מדבר מניסיון.. כך שלפי דעתי אם לא מתוכנן Oc לא כדאי לו לקחת 4300

Yarin, אני מסכים איתך שאין סיבה לא לעשות oc, אך תאמין לי שיש אנשים שלא משנה מה יגידו להם לא ירצו לעשות את זה.. ואני מכיר הרבה.. פשוט לא רוצים להתעסק בזה.. בגלל זה אני מציין את זה

פורסם

7600GS ידרוש OC רציני במיוחד (ככל הנראה אחד שידרוש קירור רציני) כדי להגיע ל-7600GT

גם אני חשבתי ככה, אבל קראתי ביקורות, ולפי מה שאני זוכר הם הגיעו עם הקירור סטוק לתדרים של ה GT. אבל יכול להיות שאני טועה זה היה מזמן ואולי אני לא זוכר טוב...

אם לא מתוכנן oc לא לוקחים 4300! ההפרש בינו ל6300 זה מעט מאוד פחות מ100 שקל .. וההפרש הוא לא כזה קטן .. יש הפרש ואני מדבר מניסיון..

וההפרש קטן מאוד. כולה 60MHz בסטוק, ו 800 מול 1066 FSB. ממש לא משמעותי.

וחוץ מזה, 100 שקל זה כסף, והוא לא רוצה לחרוג מה 3600 שקל האלה...

פורסם

לקחת יותר מ7300GT לשימושים שהוא ציין זה די שערורייתי. חבל על הכסף, כנ"ל לגבי מארז וספק כשלדעתי פוקסקון פשוט ורגיל ישרת אותו לא פחות טוב.

יש מקומות אחרים להשקיע בהם את הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים