עבור לתוכן

מארז במחיר סביר למחשב סביר (סביבות ה500 ש"ח?)

Featured Replies

פורסם

אני נער בן 15 שרוצה מחשב שמצד אחד יפעיל משחקים ברמה מעולה (אני מנסה להתחדש כול הזמן עם הציוד ההיקפי למשל..) ומצד שני גם שתיהיה לו סביבת עבודה נורמלית (בגלל זה למשל אני לא קונה את העכבר של Razor).

כיום אני מחזיק במחשב יחסית סביר לכיוון הישן (אבל תקראו את המשך ההודעה):

Gigabyte GA-K8NF9

1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)

nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E

Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4

Microsoft Windows XP Home Edition

WDC WD1600JB

המארז שלי כיום הוא של Raidmax (הזול שלהם.. לא זוכר איך קוראים לו) והדלת שלו נשברה. בגלל שאני בתהליכים של השגת כסף כדי לקנות מחשב חדש (כמובן שאז שוב פעם אני יעזר בכם כדי לבחור מפרט) אני מעוניין לקנות מארז חדש וטוב שיתאים עם לGTX ולכול טכנולוגיה חדשה (כדי שישאיר לי את האפשרויות לאיזה מפרט שארצה).

עוד לא החלטתי על מחיר למארז אבל מה שכן אין לי שום מושג במודינג (אני מת ללמוד) אז אני רוצה שהוא יהיה מארז יפה עם מאווררים טובים מובנים, כול מה שצריך. עם הזמן אני כבר ידאג ללמוד מודינג (מקווה) ואשפץ אותו :pissed:.

בקיצור תגידו לי איזה מארז אתם חושבים שמתאים לטכנולוגיות החדשות (כגון GTX), במחיר זול, הוא הכי משתלם?

משתלם = מחיר ביחס לאיכות.

פורסם

GTX זו בעיה בתקציבים הללו ולכן צ'יפטק בראבו יהיה טוב במקרה הזה.

הוא עולה 320 ש"ח ומאוד מומלץ שבתקציב שנשאר תקנה לו עוד מאורר 120mm איכותי שעולה 40 ש"ח בערך ועוד מס' מאוררים 80mm שקטים.

לגבי המאוררים תוכל להתייעץ בפורום "אוברקלוקינג וקירור"

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את המארז המדובר, יש מצב אתה כותב לי את השם שלו באנגלית?

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4052

ויש לך קרוב ל-180 ש"ח לאורר אותו במאוררים איכותיים שעליהם תוכל לקבל המלצות בפורום "אוברקלוקינג וקירור"

פורסם

לא ידוע לי שהוא נכנס אבל גם אם כן הצ'יפטק עדיף

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה שאלות אליכם:

1. אם אני ישים את המארז במחשב הקיים (כתוב בהודעה הראשונה) ואח"כ יעביר אותו למחשב חדש, יירד משהו מהאיכות שלו?

2. במארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15011 מגיע גם ספק כוח?

3. האם המאז המצוין לעיל (בשאלה מס'2) שווה את הכסף שלו או שעדיף מארז אחר במחיר הזה או אף פחות ממנו (ציין איזה)

כזכור, הוא צריך להתאים במלואו לGTX ושהתשובה ל1 תהיה "לא" חח.

פורסם

המארז לא קשור לאיכות המחשב או לביצועים שהמחשב שלך יפגין.

האורורה 570 מארז מעולה ומגיע ללא ספק כוח

שווה את הכסף? אם יש לך אותו ואתה מוכן להשקיע כזה סכום על מארז אז וודאי. והוא מתאים ל-GTX בלי שום בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים