עבור לתוכן

C/c++ software

Featured Replies

פורסם

פעם היה לי תוכנה כזאת חינמית שאני יכול לכתוב C/CPP ואז אני יכול לראות גם מה יצא לי במסך שחור קטן כזה

מישהו יודע תשם/איפה מורידים?

תודה רבה.

עוד דבר:

אני לומד C עם הספר "ללמוד C" מהדורה שלישית

עשיתי בטוב שקניתי אותי?

הוא טוב למתחילים?

כי אין לי ידע קודם בשום שפת תכנות

פורסם

אתה מדבר על DEV C?

בכל מקרה, היום אפשר כבר להשתמש בVISUAL C++ EXPRESS 2005

תוריד אותו.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה אבל אני לא מוצא איפה פותחים אותה חחח בתיקיה שלה יש רק קבצים רגילים בלי אייקון שלה[br]פורסם בתאריך: 14.03.2007 בשעה 18:47:54

מישהו?!

בבקשה

הורדתי התקנתי אבל אין לי אייקון להפעלה מה זה...

omer_saban@hotmail.com

תוסיפו אותי תביאו לינק להורדה ישיר שיהיה טוב תודה

ד"א הורדתי מהאתר של מיקרוסופט ואין לי אייקון להפעלה זה מוזר

פורסם

כשאני הורדתי את ה-Visual 2005 Express לפני כמה חודשים מה שהורדתי היה קובץ iso, לא zip או exe.

אם שום דבר לא השתנה מאז וגם אתה הורדת iso אז יש לך 3 אפשרויות:

• לצרוב אותו לדיסק ולהתקין ממנו
  • להתקין תוכנה שיוצרת כונן וירטואלי (אלכוהול 120% או DAEMON Tools), לעשות mount ל-iso ולהתקין ממנו
  • להוציא את כל הקבצים מה-iso בעזרת תוכנה שמסוגלת לעשות את זה ולהריץ את setup.exe

אם כבר התקנת ואתה לא מוצא איך להריץ, נסה למצוא את הקובץ בספרייה המתאימה. אצלי זה

"C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE\VCExpress.exe"

פורסם
  • מחבר

תודה תודה תודה

אין אחי אם הייתי יכול הייתי מנשק אותך הצלת אותי לא ידעתי כבר מה לעשות חחחחחחחחח

ד"א אף אחד לא אמר מילה על הספר? הוא מתאים או לא?

פורסם

בכיף. זה היה iso או שהשתמשת ב-path של ה-exe?

פורסם
  • מחבר

ב PATH

ועוד דבר איך מקפלים? :silly:

פורסם

מוזר, הייתי מצפה שההתקנה תיצור לינקים ב-start menu...

איך מקמפלים? יוצרים פרוייקט חדש, יוצרים קבצי c/cpp/h לפי הצורך, כותבים בהם תוכנית עם פונקציית main אחת בדיוק ולוחצים F7 (או ctrl+F5 להרצה, או F5 לדיבוג).

אם אתה עובד עם ספר ישן שמיועד ל-C תחת DOS אז תדאג ליצור פרוייקט מסוג Win32 Console ותגדיר בו empty project (אל תלחץ finish, תלחץ next). אחרת יש precompiled header שעובד בצורה אחרת (אני לא ממש סגור איך).

אם איזשהו include# לא עובד לך אז תכתוב אותו בלי ה-"h.".

אם אתה עובד רק תחת C ולא רוצה שהקומפיילר יפעיל את התוספות של ++C אז תשמור את הקבצים תחת סיומת c ולא cpp (עד כמה שאני זוכר זה מה שיוצר את ההבדל).

אני מקווה שלא יהיו לך עוד בעיות בהגדרות של ה-VC כי העדר הלינקים ההם זה לא סימן טוב.

פורסם
  • מחבר

אממ...תוספות CPP??

איך אני מפעיל בלי?

כי אני לומד על זה C לא CPP

פורסם

הסיומת של הקובץ צריכה להיות C, ולא CPP.

פורסם
  • מחבר

לא נראלי שהבנתם...אני לא מבין בתוכנה כלום = כ-ל-ו-ם קניתי ספר והתחלתי ללמוד חיפשתי סביבת עבודה זה מה שהמליצו

אני לא מצליח לקמפל ולא יודע איך לעשות סיומת C אז אם מישהו יכול לכתוב פה משו שיעזור תודה

או: OMER_Saban@hotmail.com

ד"א קימפול זה כאילו להפעיל את מה שכתבתי? כי אם לא אז אני רוצה לדעת איך לעשות את זה....הייתי בטוח שזה COMPILE

פורסם

בקצרה: לקמפל פירושו לקחת את הקוד בשפת התכנות (נניח C) ולהפוך אותו לקובץ בקוד מכונה שאותו המחשב יכול להריץ (כלומר קובץ EXE במקרה שלך).

בהרחבה: ב-C מקמפלים הרבי קבצי C לקבצי אובייקט (.OBJ או .O לדוגמא) אשר מכילים קוד בשפת מכונה. בשלב הבא יש תהליך שנקרא linkage (לינקוג'?) אשר לוקח את כל קבצי האובייקט ומקשר אותם אחד לשני (ולספריות סטנדרטיות ואחרות) ויוצר לבסוף קובץ שניתן להריץ (לדוגמא .EXE). את הקובץ EXE מערכת ההפעלה תדע לטעון ולהריץ.

הרבה פעמים קוראים לשני השלבים (קומפילציה ולינק) ביחד "קומפילציה" למרות שטכנית זה לא מדוייק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים