עבור לתוכן

איך המארז הזה:ENERMAX CHAKRA לעומת חבריו באיזור המחיר 400 ומטה

Featured Replies

פורסם

מדובר בגרסה בעלה מאוור ה 250 מילימטר, כפי שמוצג כאן:

http://www.3dgameman.com/content/view/3192/48/

אני מחפש מארז גדול ונוח, עדיף שיציאות ה USB והאודיו יהיה למעלה ולא למטה. לא חשוב לי כל כך מראה או חלונות, חשוב לי שקט ויכולות איוורור מעולות.

תודה מראש רום

פורסם

נראה לא רע בכלל,120mm מאחורה ומקדימה יחד עם מאורר גדול של 25CM שניתן לכוון אותו כך שיוציא אויר או יכניס.

אם אתה משיג אותו במחיר טוב אז הוא יכול להיות קניה לא רעה בכלל

פורסם

לפי ביקורות שראיתי הוא לא רע אבל גם לא טוב במיוחד.

עדיף לקחת את ה - CM 534 או ה - CM AMMO 533 (גם הטריטון של GB וה - 6920 של הק יהיו בחירות טובות).

פורסם

אם לאמר את האמת,לא ראיתי יותר מדי ביקורת על המארז הזה. מצאתי אחת בגרמנית ומן הסתם לא הבנתי כלום.

יש דברים ספציפיים שהתלוננו עליהם דניס?

פורסם

דווקא יש כבר הרבה ביקורות באנגלית עליו - http://www.google.co.il/search?hl=en&q=enermax+chakra+review&btnG=Google+Search

כל הביקורות מאד חיוביות, התלונות היחידות הן על זה שהמארז בא רק עם מאוורר אחד (ה - 25CM) וללא שני מאווררי ה - 12CM הנוספים שאפשר להוסיף לו וגם קצת על המראה של המארז.

פורסם

זוג מאוררים יעלה לו 80 ש"ח ועניין המראה הוא סוביקטיבי.

אני דווקא אהבתי את המראה שלו ואני עדיין חושב שאם הוא משיג אותו במחיר טוב זו יכולה להיות קניה מאוד כדאית

פורסם
  • מחבר

את ה CM אני לא ממש אוהב, את ה 533 ממש לא וה 534 כבר מתחיל להיות יקר מידי, וגם הוא לא ממש מרשים מבחינתי בשום איזור ספציפי.

לגבי ה 6920, זה נראה גם אחלה מארז והוא יעלה לי משהו כמו 80 שקל פחות. השאלה אם הוא טוב באותה המידה?

השאלה היא אם אני אצטרך שני מאוורים נוספים ל צקרה, האם אחד של 120 + אחד על הספק של 120 לא יהיו בדיוק קונטרה טובה למאוור 250 שיכניס אוויר בעוד שניהם מוציאים.

קשה לי להאמין שעוד 120 יוסיף עוד משהו מלבד עוד רעש ומערבולות.

ומבחינת מראה הוא דיי קוסם לי, לא רע בכלל הוא יראה עם כונן שחור.

פורסם

120 מקדימה ואחד מאחורה חשובים מאוד לסירקולציה הפנימית עם או בלי 250mm מהצד מכניס/מוציא.

תחשוב אם אתה רוצה להשקיע במארז עוד 80 ש"ח לשני מאוררים או שתיקח 6920

פורסם
  • מחבר

העוד 80 לא מפריעים לי.

הבעיה היא זאלו לא רק 80, זה יותר ליכוון ה 120 בהתחשב במחיר ה 6920+מאוורר נוסף.

ולדעתי מבחינת קירור ה אנרמקס טוב יותר כמעט בטוח. לגבי רעש אני עדיין לא בטוח וזאת הבעיה.

לא בא לי להתקע שוב עם מארז רועש (יש לי כגע ציפטק ישן עם 5 מאוררים של 80).

ולכן ניסיתי לוותר על 120 אחד. ועדיין לדעתי 250 +120 אחורי יספיק, ה 120 הקדמי גם ככה חסום ברובו ע"י הכלוב כוננים. ושני מאורי 120 (אחורי+ספק) יהיו מפיקים אני אבדוק זאת במציאות במקרה ואחליט לקנות אותו ואשתדל לעדכן בתוצאות בכל מקרה.

תודה רבה על כל העזרה

רום (שאגב דיי שיכור ברגעים אלו :) )

לילה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים