פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מחבר אני עוד השתוללתי עם הצבע והלך לי משהו כמו 250-300 גרם על כל המארז (יחסית גדול) שזה צביעה חיצונית ופנימית. בעיקרון זה משהו מאוד לא קבוע. הכל תלוי איך אתה צובע (עובי שכבות, מרחק צביעה, יחס דילול, סוג אקדח צבע ועוד). תמיד כדאי לקנות קצת יותר. הצבע לא דורש יבוש בחום. מספיק טמפרטורת חדר אבל דאג שהמקום יהיה יבש יחסית ולפחות בשעה הראשונה בלי אבק. לצבע לוקח משהו כמו 20-40 דקות לייבוש למגע (תלוי בסוג המקשה) ו 24 שעות יבוש סופי (72 שעות לפחות אם אתה רוצה לעשות פוליש) עוד משהו? :
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים לא, זהו אין לי עוד שאלות, בהצלחה בהמשך, מחכה לראות את הצבע האדום פרארי..
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים אחלה עבודה! ולשאולות: 1. הזרועות החשמליות שאתה רוצה לעשות, על איזה מהספקים הן יעבדו? או שהן יחוברו בנפרד לשקע? 2. לא היה עדיף לעשות את פתחי הראווה לפני הצביעה?
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר 1. הן יעבדו על הספק של קירור מים (ככה אני לא יצטרך להפעיל את כל המחשב רק בשביל לפתוח את המארז אם צריך) 2. לא כי אז זה היה מקשה על ההכנה לצבע (שיוף וכו'). אם אתה דואג למסגר הלבנה שנשארה אחרי החיתוך, אל תדאג היא תעלם כשאני יעשה את העבודות גימור הסופיות עוד עדכון עכשיו כשרוב החלקים שרציתי להכין, מוכנים אני יכול לעבור לפרטים יותר קטנים. היום עבדתי על כיסויים לספקי כוח קודם כל הכנתי עיצוב לגריל ב SOLIDWORKS. העיצוב הודפס ושימש אותי כ שבלונת חיתוך אחרי חיתוך גס ואחרי שיוף קל הראשים של דרמל ששימשו אותי למטרה זו 2 הכיסויים גמורים שלב הבא אחרי הרבה התלבטויות היה חיתוך חלון עליון במארז. העיצוב הכי פשוט שיש. דף A4 עם פינות מעוגלות חיתוך גס עם גיגסו ואז השתמשתי בפחית ספריי וקצת בונדו בשביל לקבל פינות עגולות מושלמות וגמור
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים החיתוכים שלך ממש ברמה תעשייתית! כל הכבוד. ציפתי שתשקיע קצת יותר בעיצוב החלון העליון. אולי צורה של טרפז שיראה כמו שמשה של המכונית. כי איך שעיצבת את זה, לי לפחות זה נראה כאילו שזה שובר את המראה של שאר המארז. אולי לא הבנת אותי כי לא הצלחתי לנסח את מה שרציתי להעביר טוב, ואם כן אתה לא חייב להתייחס לזה, סתם הערה של מישהו שמסתכל מהצד. אה ושאלה, ה"צבע של המכונית" יהיה אדום נכון? בכל מקרה, אני מאחל לך הצלחה בהמשך הפרוייקט ואני מקווה שתסיים אותו כמה שיותר מהר כי נגמרה הסבלנות לחכות לתמונות של המוצר הסופי.
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים 2. לא כי אז זה היה מקשה על ההכנה לצבע (שיוף וכו'). אם אתה דואג למסגר הלבנה שנשארה אחרי החיתוך, אל תדאג היא תעלם כשאני יעשה את העבודות גימור הסופיותפשוט הצבע נהרס קצת כשחותכים, לא?בעצם תלוי בצבע ולפי מה שניראה מהעבודה שלך, הכל מושלם.הסרתי דאגה מליבי. :]אחלה עבודה! :]
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים מחבר תודה... החיתוכים שלך ממש ברמה תעשייתית! כל הכבוד. ציפתי שתשקיע קצת יותר בעיצוב החלון העליון. אולי צורה של טרפז שיראה כמו שמשה של המכונית. כי איך שעיצבת את זה, לי לפחות זה נראה כאילו שזה שובר את המראה של שאר המארז. אולי לא הבנת אותי כי לא הצלחתי לנסח את מה שרציתי להעביר טוב, ואם כן אתה לא חייב להתייחס לזה, סתם הערה של מישהו שמסתכל מהצד. אה ושאלה, ה"צבע של המכונית" יהיה אדום נכון? בכל מקרה, אני מאחל לך הצלחה בהמשך הפרוייקט ואני מקווה שתסיים אותו כמה שיותר מהר כי נגמרה הסבלנות לחכות לתמונות של המוצר הסופי. את האמת החלון מתמזג דיי טוב עם העיצוב הכללי של המארז והיותו מרובע לא פוגע יותר מידי במראה... כנראה זה עניין של טעם :. אני מתייחס לכל ההערות ההגיוניות שמנוסחות בצורה נורמלית. וכן הצבע הסופי יהיה אדום. פשוט הצבע נהרס קצת כשחותכים, לא? בעצם תלוי בצבע ולפי מה שניראה מהעבודה שלך, הכל מושלם. הסרתי דאגה מליבי. :] אחלה עבודה! :] הגימור עדיין לא סופי. אפשר גם לראות חלקיקי אבק שדבוקים לצבע בשלב הזה, זה לא משנה לי כי כל החלקים יעברו פוליש יסודי בסיום הפרוייקט. ככה שזה עוד לא "מושלם" מדהים! מתי נראה את זה כבר גמור? ומתי אתה מתכנן להכניס את הקירור מים? זה יהיה גמור כשאני יגמור את זה הרכיבים של הקירור יכנסו כשאני יקנה אותם מן הסתם... עד אז לא חסר עבודה וכל דבר יבוא בתורו...
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים יש איפשהו את כל התמונות ברצץ? סטייל פיקסה-ווב של גוגל או איזשהו אלבום און-ליין...?ממש רוצה לראות את הכל ברצף.....
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים מחבר זה יהיה העדכון האחרון לפני התחרות מודינג בשבוע הבא. את הימים הקרובים אני יעביר בהכנה של 2 הפרוייקטים לתחרות הקרבה (מקצה שיפוצים קל ל AQUALIGHT ועוד קצת התקדמות עם הפרוייקט הזה) השבוע לא היה לי יותר מידי זמן למודינג אבל הצלחתי להתקדם קצת. קודם כל עשיתי תושבות מיקום לקופסת אלקטרוניקה השתמשתי בזוויות פיברגלס שעשיתי מבעוד מועד הדבקתי אותם לתחתית הקופסה וקדחתי חורים לברגים אחרי זה השתמשתי בחורים כמובילים לחורים שקדחתי ברצפת המאז (דרכה יעברו הברגים) השתמשתי באומי נעץ שאותם הדבקתי למקום עם אפוקסי הבאים בתור היו כיסויים לספקי כוח. גם בשבילם חתכתי חתיכות מזווית פיברגלס אחרי זה קדחתי חורים לברגים על המכסים חיברתי את הזוויות לכיסויים עם נייר דבק דו צדדי וקדחתי גם אותן ובסוף עוד כמה אומי נעץ וקצת אפוקסי להדבקה ובסוף חתחתי פתחים בחלק האחורי של המארז לכבלי חשמל. ציירתי שבלונות חיתוך פשוטות על הנייר והדבקתי אותן על המארז ואחרי החיתוך ושיוף של הפתחים. השתמשתי בדיסקית חיתוך יהלום של דרמל
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים זה יהיה העדכון האחרון לפני התחרות מודינג בשבוע הבא. את הימים הקרובים אני יעביר בהכנה של 2 הפרוייקטים לתחרות הקרבה (מקצה שיפוצים קל ל AQUALIGHT ועוד קצת התקדמות עם הפרוייקט הזה)אפשר לשמוע את התקוות של המשתתפים האחרים בתחרות מתנפצות לרסיסים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.