פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר טוב אנשים עוד עדכון. סיימתי את קופסת האלקטרוניקה פחות או יותר. הנה השלבים. לאחר סיום הפאנלים בדקתי שהכל יושב טוב בתוך המארז לפני צבע יסוד ואחרי אחרי שהצבע התייבש הכל שוייף קלות ונצבע בצבע שחור אחרי זה קדחתי חורים לברגים שיחברו את הפאנלים לשלדה של הקופסה. השתמשתי בברגי אלן עם ראש צילינדר. עשיתי שיקועים בתוך הפאנלים בשביל ראשי הברגים אחרי זה החלטתי לעשות כמה פתחים דקורטיביים בקופסה. בשלב מאוחר יותר אני יוסיף רשת מאחורי הפתחים והרכבה נוספת לראות איך הכל נראה
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אוקיי דבר ראשון כל הכבוד דימה.אני כל פעם מחכה לעדכונים שלך בקוצר רוח,אתה בנאדם מוכשרואין ספק שאתה יכול להגיע רחוק עם הדברים שאתה עושה.אני ישבתי וקראתי את הפרויקט שלך עכשיו הכל מהתחלה,ופשוט נדהמתי אתה מוכשר ברמות,והייתי רוצה להבין לפחותחצי ממה שאתה מבין במודינג.עלה והצלח,ניב.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אין לי מה להוסיף! דימה, אתה פשוט אחד הגדולים ובקלות הכי גדול בישראל! אתה צריך לפתוח בי"ס לזה! חחחח ANYWAY,
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים אדיר... אחלה גימור יש לזה... איך אתה גורם לזה להראות כל כך מבריק? זה רק הצבע או עוד משהו?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר תודה לכל המגיבים. באיזה סוג צבע השתמשת? השחור... צבע של SIKKENS דו רכיבי (בסיס + מקשה) אוקיי דבר ראשון כל הכבוד דימה. אני כל פעם מחכה לעדכונים שלך בקוצר רוח,אתה בנאדם מוכשר ואין ספק שאתה יכול להגיע רחוק עם הדברים שאתה עושה. אני ישבתי וקראתי את הפרויקט שלך עכשיו הכל מהתחלה, ופשוט נדהמתי אתה מוכשר ברמות,והייתי רוצה להבין לפחות חצי ממה שאתה מבין במודינג. עלה והצלח, ניב. אני לא חושב שזה נכון להגיד שאני מבין גדול במודינג. אני פשוט יודע מה אני עושה בכל מה שקשור לעבודה עם חומרים ושיטות עבודה. כמובן יש את הגורם של היצירתיות אבל באמת שיש הרבה אנשים שמבינים יותר ממני בנושא הזה אדיר... אחלה גימור יש לזה... איך אתה גורם לזה להראות כל כך מבריק? זה רק הצבע או עוד משהו? אני לא יודע אם שמתם לב אבל יש הבדל בין הצבע של הכיסוי לוח אם לבין שאר החלקים. רק הכיסוי לוח אם הוא באמת מבריק (HIGH GLOSS) כל שאר החלקים נצבעו בצבע שחור משי. בשלב מאוחר יותר גם הכיסוי לוח אם יצבע מחדש בשביל אחידות. לגבי הגימור, הכל תלוי בהכנה, צבע יסוד וליטוש נכון. וכמובן צריך לדעת לצבוע נכון 8) all Shiny חח המארז ענקי אבל הכל נראה שם צפוף ;D דיי זה לא ענקי . המארז באמת לא גדול כמו שהוא נראה. הוא קצת יותר גדול ממארז TOWER רגיל.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים טוב הוא לא ענקי .. אבל אתה מוכרך להודות שהוא גדול בשבילי TOWER הוא גדול .. ועוד בשביל אחד שמנסה לדחוף מחשב לוידאו .. הוא גדול טוב .. דיי עם זה ... זה רק אני או שלא כיסית את ה"קופסא האלקטרונית" ב clear coat ?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר שום חלק צבוע (למעט "מכסה מנוע" של המארז) לא נצבע ב CLEARCOAT. תעבור על התגובה הקודמת שלי ותבין למה החלק לא מבריק.אני משתמש בלקה רק על צבעים מטאליים (כמו ב AQUALIGHT) או על חלקים שיש בהם קרבון חשוף להבלטת האפקט. הצבע שאני משתמש בו לא דורש שכבת הגנה נוספת.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים צבע של SIKKENS דו רכיבי (בסיס + מקשה) תודה רבה, מה מחיר של צבע כזה? כמה שכבות עשית ? דיי זה לא ענקי . המארז באמת לא גדול כמו שהוא נראה. הוא קצת יותר גדול ממארז TOWER רגיל. זה בגלל שהוא שוכב זה נראה דיי גדול..
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר את הצבע השחור לקחתי מהעבודה ככה שהוא לא עלה לי כלום. אני מאמין שאתה יכול לשאול אצל פחחי רכב. הצבע היחיד שיצא לי לקנות בשביל מודינג הוא צבע דו שכבתי של SIKKENS (לא להתבלבל עם צבע דו רכיבי שמורכב מבסיס ומקשה, צבא דו שכבתי מורכב מצבע חד רכיבי שצובעים בהתזה ועל זה באה שכבת לקה מגינה) וזה עלה לי 120 שקל לחצי ליטר. בפנים המארז אני מסתפק בדרך כלל ב 3 שכבות צבע. את הצביעה החיצונית של המארז אני כנראה יעשה עם משהו כמו 5-6 שכבות דקות על מנת להשיג אחידות מירבית
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים תודה על התשובות, עדין לא שיבחתי את עבדותך, סחתן - נראה מעולה! שאלה נוספת, חצי ליטר, כמה שטח הוא מכסה לך בערך? והאם הוא דורש יבוש בחום או משהו כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.