פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים החלמה מהירה.עברתי עכשיו על 44 עמודים, קראתי (כמעט) את כל התגובות, לא היה לי כוח לפתוח את הסרטונים.אבל נראה מדהים, באמת, ברמות מטורפות.הדבר היחידי ש"הפריע" לי בהתחלה, אבל אני מניח שלא יראו את זה אחרי צביעה, זה החיבור של החלק העליון - שרואים את הדבק.אבל מכיוון ולא ראו את זה אחרי הצביעה בצבע ייסוד, אז גם לא יראו אח"כ.בקיצור, מדהים.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים חשבת אולי למכור את הפרוייקטים שלך? הוא כבר ענה על השאלה מספר פעמים, והוא אמר שבינתיים הם לא למכירה. (ד"א, ברוך הבא לפורומים )
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר א. הויכוח הסתיים כאן (מישהו רוצה אזהרה?) ב.הסרטונים מושקעים ביותר דימה, החכמתי. ג.לגבי "הגריל" לכיסוי הספק, הייתי הולך על התבנית שלך, רק שהייתי מרחיב אותה קצת, כלומר גם את החצי משולש שהשבלונה לא מכסה, ולאחר מכן, גם על ה"מגלשה" (כלומר, היטל על של המשולש = השמלבן שיוצרים המשולשים מ2 הצדדים) את החיבור ביניהם הייתי עושה בכיפוף קל, הייתי שוקל לשים בין הגריל לבין המכסה - רשת MESH כמו שיש לך (אני לא יודע איך זה יראה, וההחלטה בסופו של דבר - בידיך) בהצלחה תודה על ההצעה אלי. כמו שאמרתי העיצוב של פתחי האוורור עדיין לא סופי, אני יחשוב על עוד כמה עיצובים כשיהיה לי זמן לזה. אני לא ממש שלם עם הקונספט הספציפי הזה כשתסיים עם הפרויקט הזה, מה אתה מתכנן לעשות עם הטרנספורמר מהמוד הקודם? המארז הזה יהפוך למכונת המשחקים שלי. ה AquaLight יהפוך לשרת אחסון שלי מוד מדהים, חשבת אולי למכור את הפרוייקטים שלך? קיבלתי מספר הצעות לפרוייקטים בתשלום ויצור סדרתי של כל מיני חלקים למודינג מחומרים מרוכבים. נכון לעכשיו אני לא חושב בכיוון הזה לכל האנשים החסרי סבלנות פה שרוצים לראות את הפרוייקט הזה גמור, אני כנראה יאכזב אותכם אבל אני חייב להגיד שכרגע כמעט ואין לי זמן לעבוד על הפרוייקט ואני מעדיף לקחת הפסקה מהחלק המעשי ולהתרכז בתכנון פרטני של עיצוב פנים המארז, ככה שאל תצפו לעדכונים בשבועות הקרובים
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים לכל האנשים החסרי סבלנות פה שרוצים לראות את הפרוייקט הזה גמור, אני כנראה יאכזב אותכם אבל אני חייב להגיד שכרגע כמעט ואין לי זמן לעבוד על הפרוייקט ואני מעדיף לקחת הפסקה מהחלק המעשי ולהתרכז בתכנון פרטני של עיצוב פנים המארז, ככה שאל תצפו לעדכונים בשבועות הקרובים :-\
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים לכל האנשים החסרי סבלנות פה שרוצים לראות את הפרוייקט הזה גמור, אני כנראה יאכזב אותכם אבל אני חייב להגיד שכרגע כמעט ואין לי זמן לעבוד על הפרוייקט ואני מעדיף לקחת הפסקה מהחלק המעשי ולהתרכז בתכנון פרטני של עיצוב פנים המארז, ככה שאל תצפו לעדכונים בשבועות הקרובים NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :'(
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים אם למישהו יש סמכות "להחיות" את הדיון, זה רק פותח הדיון, בבקשה אל תגיבו פה תגובות לא רלוונטיות כמו:זהו מת הפרויקט זאת למשל.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אם למישהו יש סמכות "להחיות" את הדיון, זה רק פותח הדיון, בבקשה אל תגיבו פה תגובות לא רלוונטיות כמו:זאת למשל.אתה למה מנהל שתקבע דבר כזה?אין זו סמכותך או חובתך או אפילו זכותך להעיר ככה.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים אני לא התווכחתי עם אף אחד בסך הכל כתבתי את דעתי כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה זכותו אני רק טוען שאם הייתה גישה לחלק מהאנשים פה באתר לציוד וחומרים שיש לך בחינם הם היו מסיימים מזמן פרוייקט ואפילו כמה פרוייקטים ברמה גבוהה עכשיו מספיק אני סיימתי לא מתכוון להתווכח פה איש איש באמונתו יחייה יום טוב תשמע בחור, לפי מה שהבנתי ממישהו הוא בצבא או משהו בסגנון אין לו מסגרת חופשית כמובן שאם הייתה לו מסגרת חופשית ויד חופשית להכל הוא היה מסיים בזמן קצר יותר! תן קצת יותר כבוד לאחד המודרים היותר מכובדים שיש כאן בישראל! אחלה פרוייקט! אהבתי!
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים :o :o ראיתי עדכון שלו בפורום בחו"ל! אוליי הוא לא רוצה להביא את זה לפה או שהוא יעדכן בקרוב. ד"א מדהים הצבע שעשית,עבודה מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.