פורסם 2007 במאי 318 שנים עברתי עכשיו על כל הטקסט, וודיאו ותמונות, נראה מדהים, פשוט מדהים, מחכה לעידכונים...ובהצלחה בהמשך...
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר תודה על התגובות. לא הפרוייקט לא הופסק כמו שאמרתי בתגובות הקודמות שלי, שמתי אותו בצד כדי שאני יוכל להתרכז בתחביבים אחרים שלי. אני עובד על המארז הזה כבר קרוב לחודשיים נונ סטופ ואני חושב שהפסקה של שבועיים שלושה, זה הגיוני . אל תקפיצו סתם, כשיהיה עדכון הוא יפורסם פה take care.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים אני בטוח שפרגונים לא חסרים לך, אבל בכל זאת. אתה ממש תותח, להגיע ל-project log update של ביטטק לא הולך ברגל כל הכבוד עשית לי חשק למודינג
פורסם 2007 במאי 2318 שנים י[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 22:10:11 יש מישהו בבית :hi: תודה על התגובות. לא הפרוייקט לא הופסק כמו שאמרתי בתגובות הקודמות שלי, שמתי אותו בצד כדי שאני יוכל להתרכז בתחביבים אחרים שלי. אני עובד על המארז הזה כבר קרוב לחודשיים נונ סטופ ואני חושב שהפסקה של שבועיים שלושה, זה הגיוני . אל תקפיצו סתם, כשיהיה עדכון הוא יפורסם פה take care.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים וחשת בצורך העז להקפיץ כי...? (כפי ש-ssR הבהיר בצורה חד משמעית, הוא יעדכן ברגע שיהיה מה לעדכן\ברגע שיהיה לו זמן).
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר עברו חודשיים מאז העדכון האחרון. מה לעשות שיש לי חיים עמוסים וזה אתגר דיי רציני למצוא זמן פנוי להתעסק בדברים שאני אוהב. רק בשבוע האחרון הצלחתי למצוא זמן פנוי ולקדם קצת את העניינים מספיק בשביל עדכון קטן. במהלך השבוע ציפיתי את החלק העליון של המארז בפיברגלס ואחרי קצת עבודה עם בונדו והרבה שיופים צבעתי את כל המארז בשכבה עבה של צבע יסוד ע"מ להבליט את כל הפאקים הקטנים. נוסף לכך היום סוף סוף ציפיתי את החלק הקדמי של המארז בפיבר ושבוע הבא אחרי כל השיופים אני יוכל סוף סוף לחתוך את המארז ולהתחיל לעבוד על עיצוב פנים. הנה לכם כמה תמונות מההתקדמות המארז צבוע בשכבת צבע יסוד החלק הקדמי מוכן לציפוי רצועות של פיבר ופיל פליי התחלתי בהרטבת המשטח בשכבה דקה של אפוקסי אחר כך הנחה של רצועות פיברגלס ובסוף הנחה של רצועות פיל פליי ליצירת פני שטח חלקים ואחידים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.