פורסם 2007 במרץ 1218 שנים טוב אנשים, הבטחתי לכם עוד פרוייקט והנה זה בא. קודם כל קצת רקע על הפרוייקט. הכל התחיל בהיכרות שלי עם SketchUp כשהחלטתי לעצב מארז שבסופו של דבר חשבתי שיהיה הפרוייקט הבא שלי. העיצוב הוכיח את עצמו כמוצלח למדי וגרף תגובות חיוביות בפורומים בחו"ל התכנון עצמו התבצע עוד בשלבי סיום של AquaLight. זמן מה לאחר מכן, ואחרי שסיימתי כבר את AquaLight חבר שלי הביא לי מארז FULL TOWER ישן שגרם לי לנטוש את העיצוב ולהתרכז בלחשוב על רעיונות יצירתיים להפוך אותו למשהו מיוחד. כאן מגיע קרדיט ל ביל mnpctech שהביא לי רעיון לעשות מוד עם נושא של פרארי. לאחר כמה נסיונות ועיצובים שונים שהעליתי הגעתי למסקנה שלפרוייקט כזה מגיע מארז בבנייה מאפס ובשלב הזה חזרתי לעיצוב המקורי עם כמה שינויים. החלטתי שהצורה הבסיסית של המארז תישאר כמעט זהה לעיצוב כי מארז שוכב בתצורה שעיצבתי היה מחמיא יותר לכל נושא ה פרארי העיצוב מחדש נעשה במחברת וכאן אתם יכולים לראות את קווי המתאר של הפרוייקט החדש לאחר סיום התכנון הבסיסי הגיע הזמן לתחילת עבודה. לאחר שיקולים רבים החלטתי לעשות את שלדת המארז מדיקט 6מ"מ שבשלבים מאוחרים יותר יצופה בפיברגלס וקרבון לחיזוק. המידות לבסיס המארז הן 60 על 50 ס"מ עם גובה סופי של 27 ס"מ לאחר חיתוך הבסיס למידה הנדרשת החלטתי לצפות אותו בפיברגלס מצד אחד ליצירת פני שטח חלקים וחזקים. למטרה זו השתמשתי בלוח זכוכית מריחת וואקס הפרדה מיוחד על הזכוכית למניעת הידבקות זוהי תושבת לוח אם נשלפת שלקחתי מאותו מארז ישן שחבר שלי הביא לי. חתכתי חלק מהתושבת עם דרמל כדי שהיא תתפוס כמה שפחות מקום הספגה של בד פיברגלס באפוקסי מיוחד. השתמשתי בציקלינה לפיזור אחיד של הדבק ע"ג הבד לאחר הסיום מיקמתי את הבסיס על הבד המוספג והכנסתי אותו לשק וואקום להצמדה סופית ותקריב
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים 1. בהצלחה עם הפרויקט החדש! 2. מה הקטע של השם?(פירוש) 3. העיצוב נראה כמו בית עם מאווררים.. :-\ לא נראה כמו משהו מיוחד, לצערי... יש מצב שהסקטצ' לא משקף את מה שיהיה במציאות?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר 1. תודה2. אפשר להגיד שזה "מוד לכבוד הפרארי אנזו"3. כנראה שלא קראת את מה שרשמתי (תופעה דיי נפוצה בפורומים הישראלים לצערי). אמרתי שאני שומר רק את הצורה ה בסיסית של העיצוב ויהיו המון שינויים שיגרמו למארז להיות דומה לפרארי
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים היי היי!(HEY) קראתי את כל מה שרשמת.. אני פשוט קצת קשה קליטה... :silly: :silly:
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים C00L מצפה בכלון עיניים כמה שאלות: 1. איפה אתה עובד? 2. מאיפה הכלים? 3. מאיפה התקציב למודינג אחרי מודינג? 4. איזה מפרט הולך להכנס?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים הוא עובד ב"חץ הכסף" אם לא שמת לב...החומרים הם משם יש להם כ"כ הרבה שאריות שלא ממש אכפת להם אם העובדים משתמשים קצת וגם העובדה היא שם כניראה...ממש אהבתי את ההתחלה ניראה טובאבל שמע בתור עובד חץ בכסף היית יכול לקחת מודל יותר מדיוק של במכונית, לעשות לה תבנית כמו שצריך ואז פשוט להוציא מארז שלם בצורה של המכונית מפיבר (קרבון עוד הפרעות לא משו מטורף אבל לא הייתי מעיז לשים כמויות של קרבון במארז שלי...)בכל מיקרה בהצלחה ניראה נחמד הלוח (זה פוקסיגלאס?) ואקום סקסי ;D
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים חברה ישראלית שמייצרים מל"טים\מזל"טיםאתה עובד ב אלביט ?כי גם אבא שלי עובד שם והם מייצרים מזל"טים וגם הוא הביא לי פרפסקט ועוד כמה חומרים למוד שעשית למארז שלי...
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר אחרי שהאפוקסי התייבש חלצתי את הבסיס מהוואקום וחתכתי את השאריות I released the bottom from the vacuum today and after trimming the excess fabric and resin leftovers i was very pleased with how it came out. Next in my "to do" list was to make the rear panel and thats what i did. Here are the pics following my progress for today הבסיס לאחר שיופים לאחר מכן התחלתי לעבוד על הפאנל האחורי. נכון לעכשיו התכנון הוא לשים ספק כוח בצד ימין ובצד שמאל לעשות פתח אוורור סימטרי. אני חושב על אופציה לעשות 2 ספקי כוח, 1 למערכת עצמה והשני לקירור מים התאמה של תושבת לוח אם אחרי חיתוך גס עם גיגסו אני חושב על לעשות מסילות לתושבת לוח אם מרוהסל וגלס אפוקסי (סוג של ספוג קשיח מאוד, גלס אפוקסי זה החומר שממנו עושים מעגלים מודפסים) פאנל אחורי אחרי קצת שיופים
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר נכון . המארז אמור להזכיר בצורתו הכללית את פרארי אנזו. בהזדמנות זו אני רוצה לענות על השאלה של born to be dead שהציע לתבנת דגם של פרארי. אני לא רוצה לעשות דגם של מכונית עם מחשב בפנים. אני רוצה מארז שיזכיר בצורה כללית את פרארי. המארז תוכנן בקפידה לפי הדרישות שלי ואני נכנס ליותר ויותר פרטים ככל שאני מתקדם עם הבניה. שום דגם של פרארי גדול ככל שיהיה לא היה מתאים לדרישות שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.