עבור לתוכן

מחשב חדש ללא מסך , תקציב 3000-4000 למשחקים אבל עם כרטיס זול.

Featured Replies

פורסם

טוב , האמת כבר פתחתי ט'רד בנושא אבל השתנו דברים ,

לכן , בקצרה , אני מחפש מחשב שישמש אותי למשחקים אבל אני מעדיף לקנות משהו בזול עכשיו (300 שקל +- ) שיריץ לבנתיים את המשחקים באיכות טובה עד שירדו המחירים של ה DX10 (שזה בקיץ אם אני לא טועה ) , חוץ מזה , חשוב שכמובן ניתן יהיה לשדרג אותו בעתיד (אם זה זכרון\מעבד וכ'ו) ולא, אני לא מתכנן OC:>.

תודה מראש ,

פורסם

בבקשה:

קטגורית מוצר שם מוצר מחיר

דיסקים קשיחים SATA SAMSUNG : SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤ 329

INTEL CORE 2 DUO : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1036

לוח אם INTEL S775- ABIT : ABIT IL9 PRO ¤ 453

זיכרונות DDR2 דגם TWINMOS : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 791

PCI-EX- palit : PALIT PCI-EX GeForce 7300GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤ 461

צורבי DVD פנימיים : PIONEER DVDRW DVR-111DBK DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤ 236

מארזי COMPUCASE : COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 229

ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 427

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 3962

אני מאמין שספק הכוח יסחוב בלי בעיה כרטיסי DX10 ברמה בינונית-גבוהה.

פורסם

מפרט טוב יואב :xyxthumbs:

רק בחנות שהמפקט לקוח ממנה ( IQPC ) יש 2GB זיכרון של סמסונג במהירות 667MHz עם CL4 ב 696 שקל... 100 שקל פחות מהטווינמוס.

הייתי לוקח בתוספת של 10 שקל הארד דיסק של Seagate, ואם הוא מתכנן שדרוג מעבד למרובע ליבה בעתיד, או לפחות רוצה לשמור את האופציה, אז אפשר להוסיף 200 שקל ל GB 965P-DS3.

ואם השקט חשוב לך, או שתחליף את המאווררים של המארז בכאלה איכותיים ושקטים, או שתקח Triton במקום.

פורסם
  • מחבר

תודה יואב , אגב למה אינטל ולא AMD? לפי מה שהבנתי הם יותר מומלצים למשחקים מול חברה שמשתמשים בהרבה תוכנות בו זמנית ( תקנו אותי כמובן אם אני טועה ) .

ירין, העלית נקודה חשובה ששכחתי לציין, השקט אכן יהיה חשוב ולא אכפת לי להוסיף כמה שקלים בשביל זה , איזה מאווררים אתם ממליצים?

פורסם

הימים ש-AMD הייתה עדיפה על אינטל עברו. עכשיו הגלגל הסתובב חזרה ואינטל מובילים (ויכול להיות שבעתיד הוא יסתובב עוד פעם)..

פורסם

תודה יואב , אגב למה אינטל ולא AMD? לפי מה שהבנתי הם יותר מומלצים למשחקים מול חברה שמשתמשים בהרבה תוכנות בו זמנית ( תקנו אותי כמובן אם אני טועה ) .

ירין, העלית נקודה חשובה ששכחתי לציין, השקט אכן יהיה חשוב ולא אכפת לי להוסיף כמה שקלים בשביל זה , איזה מאווררים אתם ממליצים?

120MM של Glacialtech. בערך 50 שקל לאחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים