עבור לתוכן

מתלבט בקניית מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח (לא כולל מסך)

Featured Replies

פורסם

פתחתי אשכול לא מזמן על כך שאני מתכנן לקנות מחשב, וכבר רכשתי את המסך: 2007WFP של DELL והוא כבר אצלי (לא בשימוש).

עכשיו, התקשרתי לחנות כדי להזמין את המחשב, וכל החלקים שאני חפץ בהם קיימים בחנות, למעט המארז - Antec P150, נכנסתי לפורום מארזים וחיפשתי אלטרנטיבות, אבל אני מעדיף לחכות 3 שבועות - חודש לP150 שיגיע לארץ.

עכשיו, לפי מה שהבנתי בחודש הבא (או כבר בסוף החודש הזה) אמורים לצאת הגירסאות החדשות של מעבדי הC2D, ואני בונה על הE6320 שיחליף את הE6300 שתיכננתי לרכוש.

בכל מקרה, אמרתי אם אני מחכה חודש (שזה יהיה בערץ עד אמצע אפריל), אני לא אחכה לR600? או לפחות לירידת מחירי כרטיסי המסך של Nvidia וה8800GTS 640MB שתיכננתי עליו?, אז אמרתי, אני אקנה את המחשב עם הE6320 (בתקווה שהוא יהיה בארץ לא הרבה זמן אחרי יציאתו בחו"ל ובתקווה שהוא לא ידחה), ואני אקנה לבינתיים לוח אם עם כרטיס מסך מובנה: 965G במקום ה965P (אין לי כרטיס מסך PCI-E בבית שאני יכול להשתמש), אבל אז קראתי שXtract אמר שבלוח עם כרטיס מסך מובנה אין אפשרות לעשות OC :kopfpatsch:, וככה הסתבכתי ואמרתי טוב אני אקנה כרטיס מסך חלש ככל שאפשר (מהחנות logicpc.co.il) עם תושבת PCI-E, אבל הכרטיס הזול ביותר שמצאתי עולה 300 ומשהו ש"ח (התכוננתי לחכות עד החופש הגדול ואז לקנות כרטיס R600 \ G80).

בכל מקרה אני חושב שדי נדפקתי, ואני לא אחכה עם כל הקנייה של המחשב, כי קניתי כבר מסך ואני אצא פראייר לגמרי אם אני לא אשתמש בו עד הקיץ.

אם הנושא לא קשור לפה, בבקשה תגידו לי לאן כי אני לא מצאתי פורום יותר מתאים לשים אותו.

מה הייתם עושים במצבי?, תודה.

פורסם

אתה יכול לקנות את הכרטיס מסך הזמני במקום אחר, ישנן חנויות שמוכרות GF7100GS סביבות 200 ש"ח (KSP/SKYPC וכו').

פורסם
  • מחבר

נשמע לי די הוגן, יש כרטיס אפילו יותר זול מזה? :s07:

או יותר טוב, יש אפשרות לחבר כרטיס PCI-E לAGP בעזרת מתאם או משהו? (או להפך)

פורסם

אי אפשר לחבר כרטיס מסך ל AGP לחיבור PCI-E...

האפשרות הכי טובה לדעתי זה לקנות כרטיס מאעפן באיזה 150-200 שקל מחנות אחרת.

פורסם

תקנה אפילו יד שניה

פורסם

יש כרטיסי PCIE לא רעים בכלל ב-350 ש"ח ולפעמים אפילו בפחות.

לא היתי שולל קניה של כ.מסך יד שניה אפילו

פורסם
  • מחבר

בTRADE ZONE אנשים דורשים יותר מדי...

הבעיה היא שלא יהיה לי מה לעשות אחרי שאני אסיים להשתמש בכרטיס שאני אקנה.. כי המחשב השני בAGP

פורסם

מקסימום תשמור אותו בארון... אם יקרה משהו חס וחלילה ל 8800GTS? לפחות לא תשאר בלי מחשב.

או שתנסה למכור אותו בכמה גרושים...

פורסם

אין לך איזה חבר שממנו אתה יכול להלוות כרטיס?

פורסם
  • מחבר

אין לך איזה חבר שממנו אתה יכול להלוות כרטיס?

לצערי כל חבריי משתמשים עוד בAGP :kopfpatsch:

אני אשקול מה לעשות, תודה לכם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים