עבור לתוכן

השלמת מפרט למחשב למשחקים ב 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

רכשתי כבר כרטיס מסך ודיסק קשיח

gforce 7600gs

sata 2 500gb

אני מעוניין להשלים את המפרט בכ 2000 ש"ח.

מה הטוב ביותר שאוכל להשיג?

פורסם

תגיד מה חסר לך, יכול להיות שאתה צריך מסך, תרשום....

פורסם

הוא רשם מה יש לו אתה יכול להבין לבד מה חסר לו

למה המחשב???משחקים או סתם אופיס גלישה באינטרנט וכו

פורסם

זה יכול ליהיות נחמד..עם חריגה קטנה..

הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר

מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤ 622

לוח אם : GIGABYTE GA-M55plus-S3G ¤ 478

זיכרון : TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 490

מארז : COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF ¤ 318

צורב DVD : LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 219

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 2127

פורסם

זה יכול ליהיות נחמד..עם חריגה קטנה..

הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר

מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤ 622

לוח אם : GIGABYTE GA-M55plus-S3G ¤ 478

זיכרון : TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 490

מארז : COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF ¤ 318

צורב DVD : LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 219

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 2127

אולי הוא צריך מסך, פותח התראד תרשום אם אתה צריך מסך...

פורסם
  • מחבר

סליחה שלא פרטתי, אני מצטער. אני לא זקוק למסך. ואני מעדיף לשמור על כמה שיותר סלוטים פנויים כי אני רואה שידרוג זיכרון כאופציה אפשרית ביותר.

פורסם

לא הייתי חוסך בספק.. שווה להשקיע 100 שקל יותר ולקחת ספק כח 400TRT של HEC [קומפוקייס]

ואם אתה מתכנן על שדרוג זכרון אז תקח רק סטיק אחד של ג'יגה

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שהמחירים שלכם מעודכנים?

כי מצאתי את הדיל הבא אחרי שנתתם לי מפרט מוצא:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3

אני מקווה שזה בסדר לפרסם פה קישורים ישירים לחנות מסוימת.

אם לא אני מבקש סליחה מראש.

האם אפשר להשיג משהו טוב יותר מזה במחיר המוצא?

אני מניח שינקו לי איזה 250 שקל על הדיסק הקשיח.

פורסם

יש שם ספק ומארז ג'נריים... לא כדאי. וגם אייבורי חנות לא אמינה ולא מקצועית. (כנס לפורום כללי יש שם תרד המלצות על חנויות, 40 עמודים בערך, ויש שם ים סיפורים לא טובים על אייבורי.)

זה יהיה עדיף לדעתי:

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX

מחיר: ¤622

אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם:

ASUS M2V

מחיר: ¤453

אחריות: שלוש שנים.

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

מחיר: ¤204

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

SAMSUNG 1024MB DDR2 667MHz CL4

מחיר: ¤364

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN

מחיר: ¤414

אחריות: שנה.

מחיר סופי: ¤2057

המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

www.iqpc.co.il

פורסם
  • מחבר

לא יודע לגבי הסיפורים אבל קניתי משם כבר ארבעה מחשבים ולא היו בעיות. כל עוד אתה מחזיק אותם קצר ודורש בול מה שרכשת, והכי חשוב לא מתיעץ איתם לגבי מה שאתה צריך הם בסדר גמור. ולגבי המאז והספק... בהפרש המחירים של ה 500 שקל בין המפרט שהצעת לזה שהם מציעים בטח אוכל לשדרג את המארז והספק לא?

בכל אופן מה שחשבתי לעשות זה להשיג הצעת מחיר מאיבורי וללכת ל ksp שיציעו הצעה נגדית... האם יש טעם בכך? או שגם ksp לא משהו?

פורסם

לא יודע לגבי הסיפורים אבל קניתי משם כבר ארבעה מחשבים ולא היו בעיות. כל עוד אתה מחזיק אותם קצר ודורש בול מה שרכשת, והכי חשוב לא מתיעץ איתם לגבי מה שאתה צריך הם בסדר גמור. ולגבי המאז והספק... בהפרש המחירים של ה 500 שקל בין המפרט שהצעת לזה שהם מציעים בטח אוכל לשדרג את המארז והספק לא?

בכל אופן מה שחשבתי לעשות זה להשיג הצעת מחיר מאיבורי וללכת ל ksp שיציעו הצעה נגדית... האם יש טעם בכך? או שגם ksp לא משהו?

בקשר לאייבורי, תתרום למדינה ואל תקנה שם! בקשר לksp גם לא משהו אבל עדיפים על אייבורי !!! כולם עדיפים על אייבורי !!! קיצר אם אין לך ברירה לך על ksp אם יש לך ברירה אז יש עוד המון חנויות שטובות ואמינות... אני לא מבין למה אנשים מתעקשים ללכת דווקא על 2 החנויות האלה כאילו שהם רוצים דווקא להידפק בסוף!!! יש לך את iqpc,skypc,noacomp וכו'.. תעשה מה שבראש שלך אחי!

פורסם
  • מחבר

סתם בשביל הנקודה. אין לי שום דבר, אבל שום דבר בעד ksp ivory או שום רשת אחרת. כל מה שאני מחפש זה את המחיר הטוב ביותר. מכיוון ולא אכפת לי מהשירות ואני אפילו לא מעוניין בו (אני פשוט רוצה מוצר שעובד מה שהם חייבים לפי החוק לספק לי) לא אכפת לי לקנות מהם. אני מודע לבעיית השירות הנמצאת בכל מקום כמעט בזמן האחרון מלבד אלו שבהם תשלם לפחות 20% יותר על הרכיבים. אני אשמח לקנות בכל חנות אחרת מלבד אלו אם רק אמצא בהם מוצר שיהיה יקר במעט מהמוצר שאני רוכש שם. מה שראיתי עד עכשיו יקר ב כ25%. שזה לא מעט בשום סטנדרטים. אני לא סומך עליהם ואני לא ממליץ לאיש לסמוך עליהם בנוגע לבניית מפרט נתאים או תיקון המחשב (במיוחד על איבורי). אבל בגלל שאני מסוגל לדבג תקלות באופן עצמאי ומתיעץ בכם כדי לבנות את התפריט המתאים לי אני לא זקוק ואף לא מעוניין בשירות שלהם ולכן מוכן לקחת את הויתור על זה על מנת לרכוש את המחשב שלי במחיר טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים