עבור לתוכן

המלצה על לוח לE6700 מהיר ויציב עד 1000 ש"ח ומארז עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה על לוח עבור אינטל E6700 , אופי העבודה: עריכת סרטים (ביתי) אינטרנט, תיכנות, משחקים וכו

עדיף לוח עם 1394 IEEE וכרטיס מסך מובנה (כרטיס מסך אמיתי שתומך בDX10 במחיר שפוי - כשיהיה נקנה)

ומארז סולידי ואיכותי, עד 500 ש"ח כולל ספק (??)

פורסם

אתה מודע לכך שכל ההבדל בין ה E6700 לבין ה E6600 זה 266MHz? (בערך 2-3% הבדל בביצועים...)

אם תלך על ה E6600 תחסוך הרבה מאוד כסף.

בכלל - אולי כדאי שתביא תקציב ונבנה לך את המפרט הכי טוב שאפשר?

פורסם

מה התקציב שלך?

תרשום את התקציב בכותרת התראד לפני שהוא ינעל...

פורסם

מעבר לתקציב שרצוי שתציין, לדעתי חבל לקחת לוח עם כרטיס מובנה כיוון שזה מצמצם מאוד את האפשרות לOC ועם מעבד כזה פשוט חבל.

אתה מודע לכך שכל ההבדל בין ה E6700 לבין ה E6600 זה 266MHz? (בערך 2-3% הבדל בביצועים...)

חח אם ההבדל היה רק ב-MHz ההפרש מחיר לא היה כזה גדול, הפערים בין המעבדים הם קצת יותר מכמה אחוזים בודדים זה בטוח ולא מתבטאים רק ב-MHz, סתם לידע כללי.

לא שזה מצדיק כזה מעבד לכאלו שימושים...

פורסם

כדאי לפותח התראד להשקיע בספק לפחות ליברטי 400W שרק הוא עולה 450ש"ח...

ועדיין אין תקציב ללוח אם...

פורסם

אליאור.

בין 6600 לבין 6700 יש הבדלים קטנים בלבד.

6600 הוא 2400MHZ עם מכפלה 9 ועם 4MB קאש.

6700 הא 2660MHZ עם מכפלה 10 ועם 4MB קאש.

אתה חושב שזה מצדיק תוספת עצומה כזו? 6700 זה המעבד הכי לא משתלם שאני יכול לחשוב עליו.

פורסם

ומה אם x6800..חחח

פורסם

הוא משהו אחר. הוא לא אמור להיות משתלם. הוא עם מכפלות פתוחות וכו' למי שבאמת צריך את העניין. (בעיקר לשבור שיאי OC)

ה-6700 עידין מוגדר כמעבד ביתי "רגיל" מה שעושה אותו (ביחס למחיר כמובן) מאוד מאוד לא כדאי.

פורסם

חח אם ההבדל היה רק ב-MHz ההפרש מחיר לא היה כזה גדול, הפערים בין המעבדים הם קצת יותר מכמה אחוזים בודדים זה בטוח ולא מתבטאים רק ב-MHz, סתם לידע כללי.

לא שזה מצדיק כזה מעבד לכאלו שימושים...

דבר ראשון.

דבר שני, ההפרש בינו לבין ה6600 יותר גדול מההפרש בין 6300 ל6600 מה שמצביע על הפרש של יותר מ-10% שמצביע על הבדלים אחרים פרט לעוד קצת Mhz.

שוב, אני לא אומר שהוא משתלם, רק ציןן עובדות.

כל זה נלקח מהמגה בנצ'מארק על מעבדים בפורום מעבדים לוחות וזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה, הבנתי שהמעבד הזה לא הכי משתלם, אבל בוא נסגור על זה שמקבלים סוס במתנה לא בודקים לו את השיניים. ונעבור לנושא שלשמו פתחתי את הת'רד...

לוח עד 1000 ש"ח ומארז עם מעבד בעד 500 ש"ח אם זה בכלל יתכן. תודה

פורסם

יש לוחות מעולים בתקציב שלך אבל אתה צריך כ.מסך מובנה מה שמבטל את אופצי ה-OC

אז תיקח לוח טוב שיתן לך אפשרות OC ב-650 ש"ח ובשאר התקציב תיקח כ.מסך נורמאלי וחלש

מארז יחד עם ספק או רק מארז?

פורסם
  • מחבר

כבר אי אפשר היום לקנות לוח בלי לרצות OC? בתכל'ס אתם עדיין כמות קטנה של אנשים שתעסקת עם כל מיני מספרים כדי להביא את המחשב שלכם לעשות 2+2 מהר יותר... 1000 ש"ח זה תקציב מכובד ללוח. מה לעשות שיש הרבה לוחות שתקציב הזה ואני לא ממש מתמצא בעניניי לוחות... ASUS זאת חברה שעדיין נחשבת טובה? ABIT? GIGABYTE? או לקחת אינטל וזהו?? ומארז ב500 ש"ח עם ספק זה הגיוני או שאין מצב? מה עם המארז של גיגהביט: Poseidon

או זה:Chieftec Mesh וספק 400W יספיקו?

פורסם

אין לי בעיה שאתה לא מעוניין ב-OC אני פשוט חושב שאם כבר יש לך 1000 ש"ח למה לא לקחת לוח איכותי שכן יאפשר לך את כל הפיצ'רים הללו יחד עם כ.מסך לא מובנה חזק בהרבה מהמובנה..

500 ש"ח למארז וספק זה לא ממש הרבה,אבל ציין את המפרט המלא שלך כדי שנדע יותר

פורסם

ממה שהבנתי לוח אם יחד עם ספק ומארז ב1500 ש"ח...

מskypc

לוח אם http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1981 ב655 ש"ח

ספק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1540 ב465 ש"ח

מארזhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2528 ב219 ש"ח

כרטיס מסך http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2753 ב285 ש"ח

ס"כ 1624 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

תודה לCOLDFIRE , קצת קשה לי להבין למה בחרת את הרכיבים הנ"ל....

המפרט שלי יהיה למתעניינים: לוח, מעבד E6700, שני ג'יגה זיכרון DDRII 677 , דיסק WD 250GB SATA II, צורב DVD, כרטיס מסך בסיסי פלוס, ומארז קומפקטי, נעים, עם יציאות מקדימה, נטול ברגים, וספק שיחזיק את כל העסק הזה עובד רצוף ימים ארוכים...

אני צריך עדיין המלצות ללוח, למארז, וספק המלצה זאת אומרת זה אחלה מוצר המחיר שלו שווה במיוחד ועומד בתקציב 1500 ש"ח להכל

תודה על הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים