עבור לתוכן

מפרט מחשב - 'עבודה משרדית' אינטנסיבית מאוד - 7-8K

Featured Replies

פורסם

מה אתם טונים מים?

חכו לפותח התרד שיגיד אם יש מצב שהוא יעשה OC או לא...

פורסם

מה אתם טונים מים?

חכו לפותח התרד שיגיד אם יש מצב שהוא יעשה OC או לא...

אם אין לך משהו חכם להגיד - עדיף שלא תפרסם פוסט סתם כדי להגיד אותו :nono:

קראת מה שכתבתי? אם כן, כנראה שלא הבנת, אחרת לא ברור לי למה אתה חושב ש"טונים" פה מיים...

אסביר שוב במיוחד בשבילך - אני ניסיתי להסביר למה כדאי E4300 אפילו אם כרגע אין לו כל כוונה לעשות OC. בקצרה:

* אותם ביצועים כמעט.

* פוטנציאל OC אדיר.

* מחיר זול יותר.

פורסם

קראתי את כל מה שכתבת.

אבל מה זה עוזר עכשיו? במקום להתווכח מה עדיף עם או בלי OC, יותר פשוט לחכות לתגובה של פותח התארד. ואז הכל יהיה הרבה יותר פשוט.

ואם לא מתוכנן OC, אז ה E6300 יהיה עדיף לדעתי.

פורסם

מחיר זול יותר? לא בישראל.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=502487

http://zap.co.il/model.asp?model_id=454855

עכשיו גם שמתי לב לזה -

אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע אף פעם.

מתישהו הוא אולי ירצה להריץ VMwares ואז מאוד יחסר לו ה-VT שאין ב-E4300.

פורסם

ב-IQPC הוא עולה 100 ש"ח פחות (זניח בכל מקרה)

פורסם
  • מחבר

וואו, תודה לכולם על התשובות :)

תשובותי: אני באמת לא מתכוון לעשות OC, אז אין לי ממש צורך בכך.

האם באמת כדאי לחכות ליריד מחירים במעבדים החזקים של היום וליציאת כרטיסי מסך תואמי DX10?

אני חושב שאנסה להרכיב מפרט מכל ההצעות שניתנו כאן בהתחשב בהערות של כולם, ואציג אותו בפניכם.

תודה!

פורסם

אם כך - חכה לירידת המחיר של ה-E6600 אבל תדע שגם ה-E6300/6400 יספיקו לך בהחלט.

אם אתה לא גיימר חבל לך לקנות כרטיסי D10 כי הם עדיין יהיו יקרים ולחכות לכאלה שיעלו 700 ש"ח זה כבר עניין של חצי שנה+ אני מעריך.

ואל תתפשר על מסך!

פורסם

חצי שנה+?

עוד חודש וקצת יצאו כרטיסים תומכי DX10 לשוק הנמוך והבינוני... (8300, 8600 וכו'.) אם אני זוכר נכון.

אבל אם אתה לא תשחק במחשב אז זה לא ישנה לך כל כך אם הכרטיס שלך יתמוך ב DX10 או DX9...

אבל אם המחשב לא לחוץ לך לעכשיו - תחכה חודש ותחסוך כמה מאות על המעבד, ועל הדרך תקח גם כרטיס מסך שתומך ב DX10.

וכמו tmpusr, גם אני מציע לא להתפשר על המסך. סה"כ הוא ישאר איתך הרבה יותר זמן מהמחשב, והוא החלק הכי חשוב.

פורסם

אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא

תמתין עוד חודשיים כך תוכל להוסיף לכרטיס DX10 ע"ח ירידת המחיר של ה-E6600 ועדיין ישאר לך עודף (תלוי איזה כרטיס תבחר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים