עבור לתוכן

PHP - יש לי ידע רב ב PHP, מה אפשר לעשות עם זה?

Featured Replies

פורסם

שלום, למרות גילי הצעיר [15] צברתי נסיון רב בשפה PHP.

שימוש רגיל ב OOP, ביטויים רגולרים, SQL, exceptions ועוד...

בינתיים התחלתי לבנות לי מעין פורום שבעצם לא יועיל לי בכלום חוץ מצבירת נסיון נוסף.

איך אוכל למצוא לי תעסוקה שארוויח ממנה כסף? ניסיתי למצוא לי "עבודה" אך אחרי ששומעים את הגיל 15 מהדהד המספר בראש ולא נותן לי שום אפשרות להשיג משהו.

כמו שכולם אמרו לי שאני באמת צעיר מדי, לדעתי דווקא אני כן צריך למצוא לי עבודה - זה יהווה לי אתגר, נסיון וכסף ;D

יום טוב,

נתי.

פורסם

למצוא עבודה זה אולי בעייתי, אבל אתה יכול לשפר רבות את הקישורים שלך (והרזומה) ע"י עבודה על פרוייקטים של קוד פתוח באינטרנט (כמו למשל מערכת הפורומים שהאתר הזה עובד עליהם).

אתה יכול להוסיף למשל תמיכה בעברית, למצוא/לתקן באגים, להוסיף אופציות חדשות וכו', בכל אחד מהפרוקטיים שקיימים באינטרנט ומבוססים על PHP.

החסרון זה שאתה לא תקבל על זה כסף, היתרון שזה יכול ללמד אותך המון על עבודה על פרויקיטים, עבודה עם אנשים אחרים, עבודה מרחוק, וגם כמובן לשפר / לשכלל את יכולות השפה שלך, דבר שבעתיד בהחלט יוכל לפתוח לך דלתות רבות.

פורסם
  • מחבר

למצוא עבודה זה אולי בעייתי, אבל אתה יכול לשפר רבות את הקישורים שלך (והרזומה) ע"י עבודה על פרוייקטים של קוד פתוח באינטרנט (כמו למשל מערכת הפורומים שהאתר הזה עובד עליהם).

אתה יכול להוסיף למשל תמיכה בעברית, למצוא/לתקן באגים, להוסיף אופציות חדשות וכו', בכל אחד מהפרוקטיים שקיימים באינטרנט ומבוססים על PHP.

החסרון זה שאתה לא תקבל על זה כסף, היתרון שזה יכול ללמד אותך המון על עבודה על פרויקיטים, עבודה עם אנשים אחרים, עבודה מרחוק, וגם כמובן לשפר / לשכלל את יכולות השפה שלך, דבר שבעתיד בהחלט יוכל לפתוח לך דלתות רבות.

אוקיי תודה.

פורסם

כמו כן אתה יכול לפתוח מין פורטפוליו של עבודות שואלי אם אחד האנשים שצריך אתר/פורום יתקל באתר שלך ויראה שיש לך ניסיון אולי אפילו יפנה אליך.

פורסם

אתה יכל לעשות כסף גם בגיל הזה.

אתה יכל לבנות מערכות ולמכור אותם.

או שתלך לאתר הזה http://rentacoder.com ויש שם הרבה אנשים שמחפשים אנשים שיבנו להם מערכות מסוימות.

יש הרבה אנשים שצריכים שייבנו להם טפסי הלוואות ומשלמים עליהם לא מעט (בערך 30$).

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים