פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר איך פותחים קובץ בJAVA (כמו ofstream ב++C?)איך שולחים את הקובץ בפונקציה ל++C?מהי הפונקציה של FSEEK בJAVA כדי להגיעלשורת התחלה שהמשתמש ביקש??
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים את צריכה ליצור אובייקט מסוג File ולשלוח אותו ל- FileInputStream או FileOutputStream.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר לא מבינה איך עשוים את זה??איפה אני כותבת את שם הקובץ שאני רוצה לפתוח?ועוד שאלה: איך שולחים קובץ בפונקציה?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים תחפשי דוגמאות באינטרנט על FILE. שם את צריכה לתת את שם הקובץ.ומה הכוונה לשלוח קובץ בפונקציה?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר אני יוצרת קובץ DLL, התכנית הראשית (JAVA) תבקש מהמשתמש לבחור בין שני קבצי טקסט, תקבל שורות מתוך קובץ הטקסט ותדפיס אותן על המסך. שורות אלה תהיינה מסופקות על ידי פונקציה, הכתובה ב-C++. איך עושים את זה???בJAVA אני בוחרת איזה קובץ לקרוא, איפה אני פותחת אותו ב++C? איפה אני קוראת את השורות הרצויות?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר לא, כי אני לא יודעת איך עושים את זה.איך שולחים קובץ בפונקציה ב++C בכלל?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר מה זה אומר לשלוח פונקציה חיצונית???וגם מה אני עושה ב++C? מה אני צריכה להחזיר משם לJAVA?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים הכוונה שלי הייתה לשלוח מJAVA לפונ בC++.קודם תבדקי שאת מקבלת את שם הקובץ כמו שצריך בפונ בC++.
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים מחבר איך עושים את זה?<ובכלל, אם יש לי תכנית ב++C, איך אני שולחת בה את שם הקובץ לפונקציה בתכנית??>לדוגמא פה, איך אני שולחת את שם הקובץ? int f(filename){}void main(){ f(filename);}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.