עבור לתוכן

DLL מי מכיר?

Featured Replies

פורסם

כן (אפשר בכל גרסה נראה לי).

• תגובות 41
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נראה לי שהסתדרתי אבל עם התרגיל לא...

אפשר כיוון? אני מתחילה להתייאש (עד שפותחים קובץ כזה הנשמה יוצאת)

זה מה שאני צריכה לעשות עד מחר כל עזרה תתקבל בברכה:

(א) בהתחלת ההרצה, התכנית הראשית (הכתובה ב-Java) תדפיס הודעת פתיחה, מחרוזת המסופקת על ידי פונקציה, הכתובה ב-C++.

(ב) התכנית הראשית תבקש מהמשתמש לבחור בין שני קבצי טקסט , תקבל שורות מתוך קובץ הטקסט ותדפיס אותן על המסך. שורות אלה תהיינה מסופקות על ידי פונקציה, הכתובה ב-C++. מחרוזת ריקה תציין לתכנית הראשית את סוף הקובץ.

(ג) התכנית הראשית תבקש מהמשתמש לבחור בין שני הקבצים בינאריים, תקבל רשומות מתוך הקובץ הבינארי ותדפיס אותן על המסך לפי השדות המרכיבים כל רשומה בקובץ. רשומות אלה תהיינה מסופקות על ידי פונקציה, הכתובה ב-C++. רשומה ריקה תציין לתכנית הראשית את סוף הקובץ.

פורסם

מה הכוונה לפתוח את ה DLL ? לעשות פרויקט שיוצר DLL ?

למה לא לקמפל את הקוד כמו שעשיתי בדוגמה שלי ב DOS ?

פורסם
  • מחבר

כי אני עכשיו מול מחשב שיש בו רק גרסה 6.0 ואני צריכה לפתוח פרויקט חדש...

פורסם

א. אפשר בלי פרויקט חדש (עם CL כמו שהראתי מקודם).

ב. תחפשי בפרויקט חדש DLL project או משהו כזה..

פורסם
  • מחבר

קצת חצוף מצדי אבל- אתה הלוואי ואתה יכול לעזור לי עם התרגיל

אני אובדת עצות :nixweiss:

פורסם

באיזה מסגרת בדיוק מלמדים על ה JNI ?

את יודעת להריץ CL בחלון DOS ? (בתפריט של visual studio יש תת תפריט של tools עם command line), תפעילי את זה, תלכי לתיקיה של הקבצי C/CPP ותריצי את הפקודה שרשמתי בעמוד הראשון.

לגבי לעזור לך עם הממשק הגרפי של VC 6, אני לא אוכל מכיון שאין לי את זה מותקן. (למרות שבגדול הוא דומה ל 2005 ואמור להיות אופציה לעשות DLL באותה קלות).

פורסם
  • מחבר

כרגע אמרו לנו להשתמש בJNI באופן אוטומטי לצרף אותו לקובץ <נתנו תכנית לדוגמא שעלפיה צריך לעשות את השאלות הנ"ל>

ואניצריכה עזרה עם השאלות האלה:

א) בהתחלת ההרצה, התכנית הראשית (הכתובה ב-Java) תדפיס הודעת פתיחה, מחרוזת המסופקת על ידי פונקציה, הכתובה ב-C++.

(ב) התכנית הראשית תבקש מהמשתמש לבחור בין שני קבצי טקסט , תקבל שורות מתוך קובץ הטקסט ותדפיס אותן על המסך. שורות אלה תהיינה מסופקות על ידי פונקציה, הכתובה ב-C++. מחרוזת ריקה תציין לתכנית הראשית את סוף הקובץ.

(ג) התכנית הראשית תבקש מהמשתמש לבחור בין שני הקבצים בינאריים, תקבל רשומות מתוך הקובץ הבינארי ותדפיס אותן על המסך לפי השדות המרכיבים כל רשומה בקובץ. רשומות אלה תהיינה מסופקות על ידי פונקציה, הכתובה ב-C++. רשומה ריקה תציין לתכנית הראשית את סוף הקובץ.

<מחר בבוקר אהיה ליד מחשב שיש בו NET 2005>

ועוד שאלה: איך בJAVA אני קולטת נתונים מהמשתמש (כמו CIN?)

פורסם

אמרו איפה, באיזה מסגרת ?

פורסם
  • מחבר

באיזו מסגרת מה? <אני לומדת את זה?>

פורסם

כן... זה איזה קורס באיזה מכללה או מה...

פורסם
  • מחבר

קורס <לא נראה לי שהשם קשור למה שלומדים בו>: "ארגון וניהול קבצים"- מעבדה.

מכללה- אני מתביישת לומר :-*

פורסם

הבנתי :silly: כן, בד"כ שמות עם קבצים לא קשורים לקבצים יותר מדי :)

בכל מקרה, לגבי (א) לא הבנתי אם הצלחת או לא, אבל ניסיתי להסביר בצורה הכי פשוטה בעמוד הראשון איך לעשות את זה.

לגבי (ב) תכתבי קודם כל תוכנה ב C תוכנה שתממש את הפונקצנליות הזו, ואז פשוט תמירי את המשתנים הסופים למשתנים ש JAVA יודעת לעבוד איתם (ואת הגדרות הפונקציות).

לגבי (ג) נכתב פה על התעסקות עם רשומות ב C++, צריך לראות בדיוק ב JNI איך יוצרים את הממשק הזה עם JAVA...

פורסם
  • מחבר

איך קוראים רשומות ב++C איך עוברים בין רשומות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים