עבור לתוכן

צריך המלצה למארז + ספק טווח מחיר 1500 - 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המארז חייב להיות בסדר גודל של FULL TOWER וספק איכותי עם עדיפות למודולריות...

המפרט של המערכת שאמור להחזיק הספק הוא כזה...

מעבד - 6600

לוח אם - P5W DH

זיכרון - CELLSHOCK 800 * 2

HD - 4*WD250 RAID 0

כרטיס קול - X-FI FATALITY

כרטיס מסך - 8800GTS 640

LG H30N * 2

זהו זה כל המפרט אל תגיבו עליו לא אני בניתי ואני מספיק התאמצתי להוריד את ההסחפות אני צריך רק מארז וספק שיהיו טובים ועדיף לא לנצל את כל הסכום...

יש לבחור העדפה ל SHARK של TT מה אתם חושבים טוב מספיק? אני לא מכיר את המארז אישית אבל על פי הנתונים היבשים שלו הוא נראה טוב...

לגבי ספק חשבתי לכיוון הליברטי... מה נראה לכם?

פורסם

Stacker 810 שעולה 950 ש"ח ב-IQPC

יחד עם TT ToughPower 600W שעולה 560 ש"ח ב-KSP

פורסם
  • מחבר

נראה הרבה יותר טוב המארז הזה מבחינת קירור כמו שואב אבק מרכזי :)

עכשיו השאלה היא האם הוא ירצה את המארז... אין לי כוח לבחור הזה ראש בקיר...

הספק הזה יחזיק אופציית שידרוג עתידית של עוד כרטיס מסך נכון? אני האמת בספק שהוא יוסיף כרטיס נוסף כי הוא לקח לוח תומך CF ודחף לו כרטיס של SLI נו ראש בקיר כבר אמרתי?

אם הוא נגיד יחליף את הכרטיסים בזוג של ATI הספק יעמוד בזה? הבחור מסוגל לעשות את זה ואני לא רוצה שיבוא בטענות שלא חשבתי קדימה אני מעדיף כסת"ח...

תודה...

פורסם

נתוני הצריכה של R600 לא ידועים אבל אני משוכנע שהספק יחזיק בלי שום בעיה גם זוג כרטיסים כאלו

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על העזרה...

ורק שאלה קטנה על פי איזה שיקולים הצעת לי את הספק הנ"ל חוץ מהעניין של המחיר הזול לעומת התמורה?

פורסם

ה ספק TT ToughPower 600W זול בצורה חשודה בksp למשהו יש מוסג למה הספק זול כל כך שמה?

פורסם

אין לי מושג למה אבל זו עובדה

פורסם

אני חשבתי לקחת p150 אבל אז עלה לי רעיון לקחת את האורורה הישן +ספק אז יש tt600w זה אמור לעלות 1280שח אבל אני חושש לקנות ספק מksp איך האחריות שם? והאם הבחירה של הספק מארז טובה

פורסם

הבחירה טובה ולגבי KSP ת'אמת אין לי דעה.

המחשב שלי כולו משם ולא נזקקתי לשירותים שלהם כי שום דבר לא התקלקל. יש דיונים על חנויות בפורום כללי - עשה חיפוש

פורסם

מה הסבירות של ספק יתקלקל (בלי אוברקלוק או איזשהו יתרבות במתח)?

פורסם

הסבירות דיי נמוכה, אך בכל זאת תמיד קיימת.

פורסם

דווקא עם הרשת חשמל בארץ הסבירות לא כ"כ נמוכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים