פורסם 2007 במרץ 618 שנים אז ככה עד היום עבדתי עם XP ו2 כונני IDEעברתי לויסטה העפתי את כונני הIDE והכנסתי SATAמה שקורה שהנורה האדומה בקביעות עכשיו ומתי שהמחשב חושב היא מתחזקת וחוזרת למצב הקבועהיא לא נכבת לגמרי..מה עושים?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר כרגע 512הזמנתי 2 ג'יגה זה אמור להגיע מחר מחרתייםאתה אומר זה יפתור את הבעייה?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים בהחלט יתכן שזה בגלל (חוסר) הזכרון.XP בקושי מסתדר עם 512M.דרישת המינימום ל Vista הם 1GB ואם אתה מעונין להריץ מולטימדיה ומשחקים ו AERO בהחלט מומלץ 2GB.לאחר שתתקין את הזכרון (מחר-מחרתיים) תבדוק ודווח אם זה נמשך.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים כנראה ה CPU גבוהה בגלל שהויסטה כבדה על המחשב... כמה RAM יש לך?<למנורה הנ"ל אין קשר לCPUהיא קשורה לבקר של הדיסק הקשיחופעילות רבה נגרמת כמו שנאמר מחוסר זכרון כנראה (פניה לזכרון וירטואלי)
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אני מתפלא כי Windows Vista מסתדרת פחות או יותר עם הזיכרון הנוכחי שיש לךבכול מקרא כמו שאמרו מעליי כנראה הקריאה של Vista לזיכרון הוירטואלי שנמצא על הדיסק הקשיח זה מה שגורם למנורה להישאר דלוקה כל הזמן
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אז ככה עד היום עבדתי עם XP ו2 כונני IDE עברתי לויסטה העפתי את כונני הIDE והכנסתי SATA מה שקורה שהנורה האדומה בקביעות עכשיו ומתי שהמחשב חושב היא מתחזקת וחוזרת למצב הקבוע היא לא נכבת לגמרי.. מה עושים? מחשב לא חושב, מחשב מחשב.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים היש מצב שהנורה מחוברת הפוך?כי בעיקרון היא לא אמורה לפעול קבוענסה לבטל את קובץ הפאיג' פייל ולראות מה קורה
פורסם 2007 במרץ 618 שנים genia הוא ציין כי המנורה מגיבה כאשר הדיסק קשיח מעבד את הנתוניםכלומר המנורה לא הפוכה אחרת היא לא הייתה נדלקת
פורסם 2007 במרץ 618 שנים דווקא הXP מסתדר לי מצוין עם ה512והויסטה קצת איטית לי שאני מפעיל כמה תוכנות,אבל זה נראה לי גם בגלל הHD
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אמת מחשב אכן מחשב ולא חושב.ושוב כנראה שזאת באמת מחסורהאמת שהויסטה רץ נחמד אבל זה רק בגלל שזה זיכרון איכותי עם תזמונים נמוכים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.