פורסם 2007 במרץ 518 שנים למה העברית רשומה כמו שצריך בכל המקומות בתוכנה, ורק ב'קביעות המנקה' (cleaner settings) העברית מחורבשת? זה קורה בכל גרסה שאני מוריד, כל פעם שאני מעדכן את התוכנה אני בודק אם העברית תשנתה ותעבוד כמו שצריך אבל אני רואה את אותו הדבר.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר כמו שאמרתי קודם, בכל גרסה... גם עכשיו שהורדתי את הגרסה האחרונה, אותה בעיה
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אנגלית, אבל אני יכול לבחור עברית ורוסית...לשנות את השפה של הווינדוס לא עוזר..
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אאא... כבר ניסיתה לשנות לעברית ואז גם את התוכנה? טוב אין לי מה לומר תיקח את ההצעה ש-Sheik Yerbouti הציע
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר תודה על העזרה, אבל זה לא כזה חשוב... אני משתמש בתוכנה באנגלית - יותר נוח... אני רק רוצה לדעת למה יש לי את הבעיה הזאת (ועוד הרבה אחרות... מחשב מ**** )
פורסם 2007 במרץ 618 שנים משום מה XP נותן לבחור רק שפה אחת כאפשרות לתוכניות שהן אינן יוניקוד, זאת יכולה להיות הבעייה שלך.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים כן, היוניקוד שלך מוגדר על רוסית, ולכן הוא מציג את זה ברוסית...אם תבחר בעברית בהגדרות השפה של הוינדוס, זה יסתדר, אבל אז תוכנות ברוסית יהיו עם כתב עברי..
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר הוא היה מוגדר כעברית, לא שיניתי כלום...ואם לענות לך על זה... אז משהו כמו כמה אלפי פעמים ;D
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אין מה לעשות שלח להם באג, הם מוציעים גרסא חדשה כל שבועיים נראה לי. אולי זה יתוקן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.