עבור לתוכן

המלצה על ספק למפרט מחשב הבא. מתוכנן OC תקציבי. תקציב עד 350 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

מעבד: E4300 שייקנה ביחד עם הספק כוח

לוח אם: GA-945P-S3

זיכרון: TWIN 512*2 DDR2533

כרטיס מסך: 7600GT עם אוברקלוק

יש לי עכשיו במחשב ספק כוח ג'נרי נראלי 400W והמחשב נמצא באובר גם לכרטיס מסך.

אני צריך המלצה לספק כוח שיחזיק את המערכת שלי + שידרוגים עתידיים כמו כרטיס מסך 8600 שייצא בקרוב... לא משהו מעבר לכך.

חשבתי על הENERMAX NOISETEAKER מה אתם אומרים? יספיק?

פורסם

NoiseTaker 420W יכנס לך בתקציב (360 ש"ח) ויהיה מעולה

פורסם
  • מחבר

תוכל לתת לי בבקשה קישור לאתר אמין שממנו יהיה אפשר לקנות את הספק הזה?

פורסם

אין ספק שהליברטי ספק טוב יותר מכל אספקט ואם אתה יכול להוסיף את ה-70 ש"ח הללו זו תהיה בחירה מצווינת

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם אני צריך אותו למערכת כמו שלי? והאם זה קריטי אם אני אקח את הNOISE TAKER או את הLIBERTY מבחינת מתחים ובטיחות המערכת מבחינת הספק.

פורסם

ת'אמת זה לא נחוץ וזה גם לא כזה קריטי

פורסם
  • מחבר

ומבחינת ההגנות שיש לספק LIBERTY האם יש אותם גם לNOISE TAKER? אני לא זוכר מה ההגנות בדיוק אבל שמעתי שיש הגנות דיי חשובות.

מבחינת המפרט אני לא מתכנן לשנות הרבה כמו שכבר הזכרתי. אז אם הספק יעשה את העבודה שלו כמו הליברטי אז אקח אותו.

פורסם

שמע,הליברטי שקט יותר,מודלרי ויעיל יותר - אם העניינים הללו חשובים לך ואתה חושב שהם שווים 70 ש"ח קנה אותו

פורסם
  • מחבר

מבחינת השקט והמודולריות אפשר להתפשר. אני מדבר על היעילות האם הוא יותר כדאי. על שאר הדברים פחות חשוב לי.

פורסם

היעילות פה זה עניין זניח לדעתי

פורסם
  • מחבר

אז אם מה שאתה אומר אני אלך על הנויז טקר. אני סומך עליך. אפשרי נכון? או לחכות לעוד תגובות אחי... משתגיד :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לחכות לעוד תגובות תמיד

שמע,זה עניין של דעה פה - האם הליברטי שווה עוד 70 ש"ח או לא

פורסם
  • מחבר

אם להגיד את האמת אני בעלים של ליברטי 400 והוא פשוט ספק ממש טוב ושקט. רק מה הכבלים שלו בגלל שהם מוסלבים הם גדולים קצת. לכן רכשתי גם מארז גדול יחסית. ובמארז השני הוא קצת יותר קטן 6A21 HEC ואני חושב שאם אני אכניס אותו לשם הוא פשוט יתפוס הרבה מקום. לכן רציתי ספק יותר קטן ובלי סליבים גדולים ושייתן לי יציבות והספק מתחים משתלמים ביחס לעלות/תועלת והנויז טייקר נראה לי הכי סביר. מעבר לזה עשיתי כבר את החושבים שלי נראלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים