פורסם 2007 במרץ 318 שנים שאלום אני מחפש מארז טוב למחשב החדש שאני מזמין בימים הקרובים. שיהיה בסביבות ה400, וחשוב שיהיה בו קירור טוב ושקט, ושיראה נחמד+ כרגע אני מתלבט בין הטריטון לפוסידון, אבל קשה לי להבחין בהדלים בניהם (רק טיפה במראה של הפאנל הקידמי). אשמח לקבל הצעות, עצות, הערות והארות
פורסם 2007 במרץ 418 שנים זה בדיוק ההבדל בינהם - הפנאל הקדמיבכל מקרה,CM סנטוריון 534 יהיה עדיף ואחרי זיכוי על הספק שמגיע איתו צריך להיכנס לתקציבAMMO 533 גם אופציה טובה למקרה שה-534 לא מוצא חן בעייניך
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר שניהם די יקרים ומכוערים איך הNINJA והSAGITTA של RAIDMAX לעומת הטריטון של GB?
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אני דווקא חושב שהטריטון והפוסיידון מכוערים, אבל כל אחד ודעתו.תעיף מבט על ה - COMPUCASE 6920 וה - SUNBEAM TRANSFORMER.התקציב גם אפשר לכניס את ה - ANTEC SUPER LANBOY שיהיה טוב.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר הסנטוריון בא בלי קירור בכלל (אני קונה את כל נמחשב בנועה).הCOMPUCASE לא נראה משהו וגם צריך להוסיף לו מאווררים כדי שהקירור בו יהיה טוב.ANTEC SUPER LANBOY יקר מדי.לעומת זאת, הTRANSFORMER גם נראה בסדר, והקירור בו (מבחינת מספר מאווררים לפחות) מעולה (נראה כזה).אבל שמעתי שמהאווררים שלו מרעישים... מישהו יודע כמה DBA הם עושים?אם לא הרבה אז אולי אני אקח אותו, עולה רק 340 בנועה, בעוד 40 שקל אני קונה 120 של AC בשביל המקדימה ויש סירקולצית אוויר מושלמת.אז כמה רעש הוא באמת עושה?(אם אתם מכירים ביקורת עליו מאיפשהו אני מאוד מאוד אשמח, לא מצאתי אף אחת בעצמי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.