עבור לתוכן

מארז שמתאים ל- 8800GTX - הצעה לשיפור + שאלה תקציב עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הכתבה שלכם לגבי המארזים שמתאימים/לא מתאימים ל- 8800GTX. ועל כך תבואו על הברכה, אבל...

השאלה שלי היא כזו האם יש אפשרות לבצע את ההתאמה כאמור לפי מחירים: הכוונה שלי היא למשל קטגוריה ראשונה: מארזים שמתאימים עד 300 ש"ח קטגוריה שניה בין 300-600 ושלישית מעל 600. (אגב החלוקה שלי היתה שרירותית...)

כמו כן, האם מהרשימה שערכתם ניתן להבין למשל של-compucase אין מארזים מתאימים?

ושאלה אחרונה: האם כדאי להשקיע במארז שמתאים ל- 8800GTX, למרות שכרגע אין לי כוונה לקנות כרטיס כזה (אני הולך על ה- 8800 320mb) אך להשאיר את האופציה פתוחה?

פורסם

מה התקציב?

פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת ולא הדיון ינעל

פורסם
  • מחבר

תוסיף את התקציב לכותרת ולא הדיון ינעל

הוספתי,

תקציב עד 400 ש"ח

פורסם

צ'יפטק בראבו שעולה 350 ש"ח

מומלץ בחום לבקש לקבל אותו ללא מאוררים כלל ובתקציב שנשאר להוסיף לו 2X120 איכותיים שיעלו (לשניהם יחד) 80 ש"ח

פורסם
  • מחבר

צ'יפטק בראבו שעולה 350 ש"ח

מומלץ בחום לבקש לקבל אותו ללא מאוררים כלל ובתקציב שנשאר להוסיף לו 2X120 איכותיים שיעלו (לשניהם יחד) 80 ש"ח

אתה יכול בבקשה להמליץ על משהו שיש ב- IQPC

פורסם

יש בחור שמו tmpusr אם אני לא טועה והוא טען שבעבודה שלו הרכיבו 88GTS על מארז פשוט כמו ה-6919,אין לי סיבה לא להאמין לו לכן אני מניח ש-6919/6920 של חברת Compucase יהיה טובים למרות שאין לי לכך סימוכין מלבד ההצהרות של הבחור.

אתה יכול לדבר איתו בפרטי לגבי העניין אם אתה רוצה להיות בטוח/לשאול אותו שאלות בעניין

פורסם
  • מחבר

יש בחור שמו tmpusr אם אני לא טועה והוא טען שבעבודה שלו הרכיבו 88GTS על מארז פשוט כמו ה-6919,אין לי סיבה לא להאמין לו לכן אני מניח ש-6919/6920 של חברת Compucase יהיה טובים למרות שאין לי לכך סימוכין מלבד ההצהרות של הבחור.

אתה יכול לדבר איתו בפרטי לגבי העניין אם אתה רוצה להיות בטוח/לשאול אותו שאלות בעניין

אתה מדבר על GTS? אני הבנתי שרק לגבי ה- GTX יש בעיה?

כשאתה כותב 6919 אתה מתכוון ל- 6A19 של compucase?

פורסם

הדיון הוא על GTX אז מן הסתם אני מדבר על GTX

ושכתבתי 6919 התכוונתי ל-6919 של Compucase ולא ל-6A19,למרות שלפי דבריו גם זה יתאים.

אני ממליץ לך בחום לדבר איתו בפרטי כדי לא לזרוק כסף סתם לפח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים