עבור לתוכן

על היחסים בין FSB:תדירות זכרון:מתח ליבה

Featured Replies

פורסם

ה-EXTERNAL שלי מכוון על 120, במקום על 100 , המכפלה בלתי ניתנת לשינוי על 17 (אכן P4 1.7) לוח P4S8X ASUS

בקיצור המכפלה יכולה להגיע עד 150, שזה 2500~, אבל כשניסיתי המחשב נתקע לגמרי, אפילו הביוס לא עלה, למה?

עד כמה אני יכול להעלות את הEXTERNAL? צריך לשמור על יחס של 3:4 בין EXTERNAL:תדירות זכרון? (שמעתי את זה איפשהו).

ניסיתי לעשות 200 זכרון 150 EXTERNAL ושוב נתקע לי המחשב. אז איך זה בדיוק עובד?

ד"א, הייתי צריך להעלות מתח למעבד? לכמה?

פורסם

בעקרון תוספת מתח כן עוזרת למעבד לעבוד יותר טוב ב OC ,אבל לדעתי הרבה יותר מזה לא תגיע כן הליבה הישנה של ה P4 (מה שיש לך)

היתה ממש גרועה .

תעלה את הFSB לאט ולא ישר ל 150 ,תעלה לאט וכשהמחשב לא עולה יותר או נותן מסכים כחולים , אז תרד קצת עד שהמחשב מתיצב.

בקשר לזכרון -אותו כלל (אם המחשב נתקע אל תעלה את הזכרונות).

ותשנה בבקשה את כותרת הדיון שלך למשהו מתאים יותר בבקשה.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה שלך שאתה אומר אם הליבה הזאת לא תגיע רחוק??, אל תשכח שהנושא הזה יחסית חדש לי, אני מכיר ליבה רק בהר געש...

(ום בחורה רוסיה אחת) ;D

אני רוצה הסבר יותר מקצועי בבקשה, מה קורה שהEXTERNAL גבוה מידיי במערכת, מדוע היא אפילו לו מאתחלת BOOT?

האם זה חום, האם זה סינכרון של הזכרון למעבד? , אם אני העלה תדירות זכרון זה יכול לעזור? וכו' וכו' כל מידע רלוונטי לנושא.

ואם אתה משתמש במילים שנראה לך שמתחיל בנושא לא מבין בדיוק את המשמעות שלהם, אל תהסס, פרש בשפה מדעית בבקשה,

לדוגמא: מה זה ה-EXTERNAL הזה?

אני פשוט לא אוהב לבצע כמו תוכי אלא ללמוד ולהבין, ולפני שכתבתי את הת'רד עשיתי קצת חיפוש בפורום, מתברר שכולם שואלים איך,

מעטים שואלים למה, אז החלטתי לשאול בעצמי :)

מקווה שזאת לא תהיה טרחה מרובה מידי ;)

ד"א: לאלה שממש מבינים בנושא, למה שלא תכתבו מאמר מדויק בלשון מדעית, על המעבד,הזכרון,הלוח, והאינטרקציה בינהם?

מאמר כזה אפשר לשים בתור ת'רד שיהיה בפתיחת הפורום.

סתם מחשבה שעלתה לי לראש... ותחשבו על זה ;D

פורסם

ליבה זה בעצם המוח של המעבד (כלומר זה המעבד) לך יש את הליבה הישנה של ה P4 וילאמט (בתרגום ישיר)

והיא לא היתה מוצלחת.

האקסטרנל שלך מציין את מהירות המעבד -למה את לא מצליח להעלות אותומעבד לנוקדה מסוימת ,בגלל שהמעבד לא יכול לעבוד כל מעבר למה שתוכנן .

תוספת מתח עוזרת בתחום הזה כי אתה מאפשר מעבר זרם גדול יותר במעבד.

שוב שאתה מעלה ל 200 את הזכרון גם המחשב לא יעבוד כי הזכרונות שלך עובדים מעבר למה שתוכננו והם לא מצליחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים