עבור לתוכן

איזה 8800GTS?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו בארהב ואני חוזר עוד 3-4 שבועות ואני קונה מפה לוח אם כרטיס מסך מעבד וזכרונות אולי גם מאוורר מטורף למעבד אני גם צריך לבדוק איתכם איזה מאוורר אם כן..

מסך אני קונה בארץ ואני רוצה 19 אינץ' יותר מזה זה גדול מידי בשבילי אין לי למה לקנות כל כך גדול

ולא הם לא שולחים לארץ..גם באיביי יהיה קשה למצוא מוכר שישלח לארץ..

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מתכנן OC?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני לא יודע איך לעשות אבל שאני אחזור לארץ וארכיב את המחשב אני אתחיל לקרוא וללמוד ואני מאמין שאני יעשה OC פשוט לא משהו שיסכן את החלקים..

הכרטיס מסך של EVGA שהציעו לי בהודעה הוא כבר עבר אוברקלוק...יש מצב שכדאי לי לקנות את הלידטק ולעשות לו OC פשוט?

פורסם

אפשרי רק כך בחשבון שאתה לא ממש מבין בנושא(לפחות לפי ההודעה הקודמת) אם כי כל אחד יכול ללמוד

אם ממש לחוץ ה25-30$ אז שווה הלידטאק ואז תעשה לו OC...

בגדול תסתכל בבנדל איזה יותר טוב(משחקים, נדמה לי לfoxconn יש גיוסטיק...)...

פורסם
  • מחבר

בOC אני באמת לא מבין אבל כל הזמן חוזרים ואומרים פה שאם לומדים את המדריכים אז זה לא כזה בעיה אני לא מאמין שיהיה לי בעיה ללמוד את זה..

אין לי בעיה להשקיע את ה 30 דולר האלה, אבל האם עם הלידטק אין בעיה להגיע גם לרמה של הEVGA בOC?

את הפוקסון אני ממש לא רוצה לקנות כי הם נשמעים חברה בדיחה ואני ממש לא צריך את הג'ויסטיק וגם את הEVGA אני לא אקנה בגלל המשחק חוץ מזה שנראה לי שאני בכלל לא יאהב את המשחק הזה בימניו מה הבעיה להוריד אותו... :) אם אני קונה אותו זה רק בגלל שהוא עבר כבר OC

ותאכלס אם אין בעיה לעשות ללידטק OC לא מסוכן ולהגיע לביצועים של הEVGA אני מעדיף לחסוך את ה 30 דולר

פורסם

למיטב ידעתי כל הכרטיסי 8800XXX טובים מאוד לOC רק תלמד את המדריכים כדי לעשות OC

אז תלך על לידטאק...

פורסם
  • מחבר

וואי אח שלי אתה עוזר לי בן זונה תודה..

שאלה אחרונה בקטע הזה..יש עדיפות לקנות את הכרטיס מסך של אסוס כי יהיה לי לוח אם של אסוס..הקטע הוא עולה 405 דולר כמעט כמו הEVGA שהוא אחרי OC..

פורסם

במחיר הזה כבר עדיף להשקיע עוד 5$(שזה כלום) ולקבל כבר כרטיס עם OC הevga שעדיף מאשר כרטיס בסטוק אפילו שזה אסוס

זה רק brand name (שם של יצרן)

לידטאק וevga אחלה חברות ושתיהן איכותיות...

פורסם
  • מחבר

סבבה אני לוקח את הלידטק ועם הזמן אני יעשה לו OC וגם באתר יש קומבו של הלידטק עם ה E6600 וזה חוסך לי 15 דולר אז אני הולך עליו...

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

FOXCONN היא חברה ענקית וממש לא בדיחה.

לידטק שייכים לפוקסקון.

פורסם
  • מחבר

כרגע הפכת סדרי עולם...

זה חדש לי...החכמתי..תודה

פורסם

על כל פנים עדיף הלידטאק(הכי זול מבין כל הכרטיסים)...

פורסם

BFG OC 8800GTS בנועה ב1700ש"ח. לא מצאתי יותר זול.

פורסם

אם היית קורא את כל התראד היית רואה שהוא קונה מnewegg.com.... :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים