עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 6.5k מזיגזג

Featured Replies

פורסם

יש לי fx5200 והוא בהחלט שווה ל*** הוא פשוט מעפן בכל אופן לשנה או שנתיים יספיק ה7600GT

ואחרי זה תוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב...

פורסם

אף אחד לא אמר שהוא הכרטיס החדש בעולם ובעל הביצועים הטובים בעולם.

אבל לא נתקלתי באף משחק שפשוט -לא עלה- לא במובן איכות המשחק אלא לא עלה בכלל.

פורסם

ועוד לחשוב ששילמתי עליו 400 ש"ח בזמנו... :lol:

פורסם

תודה רבה על כל ההצעות !

אינני צריך כרטיס גרפי חזק, אז לקחתי את ההצעה ל7600GT.

כמו כן, ראיתי שכולם הציעו לי כרטיס firewire בנפרד. למה לא לקחת כבר לוח-אם שיש עליו firewire?

לגבי המארז, compucase מניסיון שלי ושל חברים הם רועשים ודי מסורבלים להתקנה.

מה ההבדל, פיזית, בין ה6a19 לטריטון? הטירטון יותר גבוה/נמוך/עמוק?

דבר נוסף, קראתי פה בפורומים שהמאווררים שגיגהבייט מספקים יחד עם המארז חלשים, כדאי לקנות מאווררים אחרים (של AC למשל)?

הלוח שבמפרט שלי כולל FIREWIRE

פורסם
  • מחבר

אם תקנה את הלוח במקום אחר תוכל לקבל FIREWIRE מובנה במחיר נורמלי

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6424

למרות שזה לא המקום, ועל כך אני מתנצל מראש - אני קונה מזיגזג בעיקר בגלל שלא שמעתי עליהם ולו ביקורת רעה אחת (ולא רק מהפורומים פה). אז נכון, הם קצת יקרים יותר, אבל בשביל שירות טוב ואמינות אני מוכן לשלם קצת יותר.

[br]פורסם בתאריך: 3.03.2007 בשעה 16:57:45

לוחות אם עם fire wire מובנה בדרך כלל עולים יותר מאשר לוח תקציבי+ כרטיס fire wire בנפרד

לגביהכרטיס גרפי בהחלט עדיף לרדת ל7600GT

בנוגע למארזים אני אישית חושב שמספיק הcompucase אם הוא יהיה יותר מדי רועש בשביך אתה יכול

להחליף את המאוררים, בגלל שלא רצית את הcompucase המלצתי לך על GB טריטון...

לא הבנת מה אני שואל. ממה שהבנתי, המאווררים של GB המסופקים יחד עם המארזים שלהם הם חלשים מדי, השאלה שלי היא האם כדאי לקנות 2 מאווררים של AC על מנת להחליף את אלה שבאים עם המארז?

פורסם

רוב המאווררים השקטים "חלשים". פשוט כי הם מסתובבים לאט יותר. כולל AC וגלאשיאלטק שהם השקטים שניתן להשיג בארץ. אבל, הם מספקים. במיוחד לאור מה שהולך לשבת אתלך במארז.

פורסם

הייתי ממליץ לך על מארז compucase ב300 ש"ח במחליף את המאווררים ליותר טובים כמו של AC...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים