פורסם 2007 במרץ 218 שנים מישהו יכול לרשום לי את התוכנית / אלגוריתם לפיתרון של התרגיל המצ"ב?תודה אנשים ![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 318 שנים בגדול מדובר על חילוק המספר המקורי במודולו 10h ואח"כ הכפלת התוצאה ב10h + לזה יש להוסיף את החילוק ב10h של המספר המקורי
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר הבנתי אותך אחי... אני עושה SWAP על המס' כמו שהוא בהקסא ללא המרה וללא כלום ואז הוא מבצע ההחלפה וכל מה שנותר הוא להציב בתא המתאים ?ודרך אגב מתי משתמשים בפקודות ROL ROR וכו' ? באיזה סוגי שאלות למשל ?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אני לא בטוח שיש בכלל פקודה כמו Swap, כנראה לא זוכר או שהיא פקודה מUnix.אם בדקת ומצאת את הsyntax תן בבקשה את הSyntaxבכל מקרה עלית על רעיון הרבה יותר טוב משלי, בצע ROL או ROR ארבע פעמים וקיבלת החלפה בין שני הNibbles
פורסם 2007 במרץ 318 שנים יש והינה כל הפקודות של 8051וב ROR וROL משתמשים כאשר רוצם לחלק או להכפיל בחזקות של 2או כאשר רוצים לשלב בין שתי מספרים האחד ל4 הגבוהים והשני לנמוכים אז מבצעים סיבוב[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר כאשר רוצים לשלב בין שתי מספרים האחד ל4 הגבוהים והשני לנמוכים אז מבצעים סיבוב לא ממש הבנתי... אתה יכול לתת דוגמא ?
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר http://www.yosh.ac.il/inet/projects/Vardi-Ashkenazi/software.htm נחמד אהבתי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.