פורסם 2007 במרץ 318 שנים הדגש של המשחק הזה הוא לא המולטי ? אם כן איך המולטי ביחס לסינגל ?זה לא בסגנון של BF שהוא משחק מולטי טהור וסינגל סתם כדי לבדוק את הנשקים כן ?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר המשחק עצמו נחמד אני ב 5 אחוז ו עם 70 אלף דולר.....אבל זה קצת משעמם הייתי אומר.......הלוואי וזה ישתפר ויהו מסלולים אחרים ומפה אחרת עם עיר אחרת............
פורסם 2007 במרץ 318 שנים חכה אתה רק בהתחלה.. כשתתחיל לגלגל מליונים ולנהוג בפרארי פורשה יגואר וכאלה זה יהיה יותר כיף מבטיח לך ^^the need for speed חח
פורסם 2007 במרץ 318 שנים רגע רגע רגעמאיפה פתאום יש לכולכם את המשחק??אני מחקתי את הBeta וההתקנה שלו גם
פורסם 2007 במרץ 318 שנים רגע רגע רגע מאיפה פתאום יש לכולכם את המשחק?? אני מחקתי את הBeta וההתקנה שלו גם המשחק המלא יצא.... אז כולנו קנינו אותו... אני שונא משטרות !! הם לא ייתפסו אותי חי ! * 350Z זה של NISSAN . סבבה, תודה!
פורסם 2007 במרץ 318 שנים חחח אם כבר מדברים על מליונריםלי היה 40 מליון דולרוכמות נכבדת של מכוניות משופרותאפשר אולי הכרזה רישמית שהמשחק יצא?
פורסם 2007 במרץ 418 שנים חחח אם כבר מדברים על מליונרים לי היה 40 מליון דולר וכמות נכבדת של מכוניות משופרות אפשר אולי הכרזה רישמית שהמשחק יצא? מה אתה מתלהב? חחח בבטא ברשת היה לי 2 מליארד דולר חחחחח ואיזה 15 בתים + מועדון הכי יקר ויותר מ50 מכוניות שונות חחחח
פורסם 2007 במרץ 418 שנים חכה אתה רק בהתחלה.. כשתתחיל לגלגל מליונים ולנהוג בפרארי פורשה יגואר וכאלה זה יהיה יותר כיף מבטיח לך ^^the need for speed חחלא נראה לי שיש פורשה במשחק,באסה..
פורסם 2007 במרץ 418 שנים חחח אם כבר מדברים על מליונרים לי היה 40 מליון דולר וכמות נכבדת של מכוניות משופרות אפשר אולי הכרזה רישמית שהמשחק יצא? הוא יצא זה בטוח.אני מחכה בינתיים שהמשלוח איתו יגיע
פורסם 2007 במרץ 418 שנים Taimors מה אתה משחק אותה חחחחחויש פורשה במשחק..צריך לדעת לחפשוואי אני מת לשחק בזהאני בידיוק ברגעים אלה "משיג את זה"
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אתה בטוח? סתכל שינה בעמוד 3/4 תראה רשמו שאפשר להפעיל... ד"א יאווו! איזה מעבצבן הטסטים האלה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.