פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מה זאת אומרת? למשחק בכלל אין אופציה לשנות הגדרות... מה שינית בדריבר? כי לי יש את הבעייה, אני עומד על סראונד 5.1, מה שעשיתי בשביל לפתור את זה היה לבטל את ה-Subwoofer Gain 15DB (אני תמיד מפעיל את זה כי המגבר לא מוציא ווליום גבוה ל-sub). בכל אופן זה פתר את הבעייה. לא הסברתי את עצמי במדיוק. התכוונתי לשנות את ההגדרות בקונטרול פאנל של קרייטיב. לי יש 2.1 שיניתי את זה ל5.1 וזה פתר לי את הבעיה. הפתרון שלך מתאים למי שיש לו סראונד, שלי מתאים למי שיש 2.1 כן אני יודע שזה בזבוז עם הכרטיס קול הזה... בכל מקרה קראתי בפורומים של אטארי ואנשים דיווחו שהם פתרו את הבעיה הזאת ע"י כך שהם ביטלו EAX. צריך פשוט לשחק עם זה עד שזה יעבוד...
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אתמול בערב שיחקתי והמשחק דווקא רץ בסדר אין קירטועים (6600GT?) על LOW היום היו לי מלא ארטיפקטים והכל זז וקפץ מה קרה ?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אתמול בערב שיחקתי והמשחק דווקא רץ בסדר אין קירטועים (6600GT?) על LOW היום היו לי מלא ארטיפקטים והכל זז וקפץ מה קרה ?יש לך דואל קור? תנסה לבטל ליבה אחת למשחק הזה...(לי זה פתר בעיות של קפיצות הזויות).ובכלל אנשים...תשתמשו במפרטים!!הרבה (הרבה) יותר קל לעזור לבן אדם שרואים את המפרט שלו, לפחות הבסיסי (5-6 חלקים מינימום), אל תצפו לעזרה מהירה אם אתם לא נותנים שום רמז...
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים יש לי דואל קור וגם אצלי זה גורם לזה.. אבללל לא לבטל ליבה !! המישחק מנצל את שניהם, זה גורר פגיעה בביצועים. ALT+TAB פעם פעמיים פותר את הבעיה
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אני מעדיף לאבד קצת ביצועים מאשר לחוות הפרעות בתמונה שצורכות יציאה\כניסה\יציאה\כניסה...אגב, ניסיתי את האופטימייזר של אייאמדי, אולי הוא פתרון מספיק טוב לבין לבין... לפי מנהל המשימות הוא לא ביטל אף ליבה, ובנתיים אין הפרעות (אני מדגיש בנתיים, כי לא שיחקתי הרבה מאז ההתקנה).
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים עיניין של שניה שתיים בתחילת המישחק וזה חלק הלאה..בניגוד לביטול ליבה.. הכרטיס שלי כבר גבולי למשחק הזה על HIGH 12X10 ו AF X16 AA X4 . והתוספת של אותם 4-5 FPS מורגשת .
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים הנקודה שאתם מעלים פה שגוייהלי יש מעבד חד ליבה ויש לי את זה גםכרטיס מסך 6600GTזה כנראה בעיה במשחק או בדריוורים של Nvidiaפעם פעמיים alt+tab מסדר את זה
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים סורי, ערכתי את ההודעה הקודמת שכחתי 'לא' ;D כניראה עיניין של דריברים.. או סתם באג במישחק סטייל גוטיק 3 :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.