עבור לתוכן

Test Drive Unlimited - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אולי 440+, זה יותר בכיוון.

• תגובות 726
  • צפיות 116.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

RTR, למה אתה עדיין ב MPH ??

פורסם

למי ש"השיג" את המשחק: שלחו לי בבקשה הודעה לפרטי

פורסם

אני לא מאמין שזה יעבוד לך על הכרטיס מסך. ואפילו אם זה יעבוד על Low וברזולוציה הכי נמוכה, אני מאמים שה- FPS יהיה ממש נמוך.

בשביל שזה ירוץ סביר על Low ואולי אפילו יותר מזה, אתה רק צריך להחליף כרטיס מסך לכרטיס מסך קצת יותר טוב שהיום לא עולה יותר מכמה מאות שקלים.

פורסם

לחבר שלי יש מפרט פחות או יותר זהה.. גם 512 RAM וגם איזה מעבד פנטיום של פעם.. יש לו GF6200 וזה זז זוועה. לא ניתן לשחק אצלו גם על 800X600 ללא שום פילטרים.. לא מומלץ לך לחשוב אפילו לכיוון המשחק לפני לפחות שדרוג כרטיס מסך וזכרון..

פורסם

RTR, למה אתה עדיין ב MPH??

מה זה משנה...

או שאתה פשוט אוהב ליראות את הספרות '300' ;)

אולי 440+, זה יותר בכיוון.

אתה מיתכוון להודעה שלי ?

כי היא MPH...

ד"א

205 מייל = 330 קמ"ש...

פורסם

טוב לצערי הגעתי היום לשלב בו המשחק כבר מתחיל לשעמם.. אין לי כמעט משימות שנשארו לביצוע.. (חוץ מכמה דוגמניות שמחכות לטרמפ ואין לי את הרכב שהן רוצות כרגע..) ועוד איזה שניים שלושה תחרויות שאחת מהן זה סיבוב של 187KM באי.. עשיתי מירוץ של 200KM (הארוך ביותר במשחק) נהיגה מסביב כל האי ל CLASS A .. הייתי עם PAGANI ZONDA וסיימתי את זה ב 56 דקות (4 דקות מתחת לגבול..) ..עדיין לא התעשתתי מהנהיגה הזאת.. שעה לעזאזל !!

מישהו יכול להגיד לי איך אני רואה כמה אחוז סיימתי במשחק ?? אני רוצה לדעת אם יש טעם להמשיך במשימות שנשארו כדי לפתוח חדשות או שאולי פשוט סיימתי את כולן.. (יש לי כבר את רוב המכוניות היותר מגניבות כולל שני אופנועים..) נ.ב - ממש עלוב שהיו רק שתיים שלוש תחרויות לאופנועים..(קלות מאד לצערי..)

פורסם

מישהו שמע על מקרה שהמשחק הזה רץ על גיפה 5?

fx5700ve 128bit/128byte...

לא הכי מפריע לי האיכות.. אבל שיהיה אפשר לראות משהו..

(חומרה אחרת: a64 3000+ וחצי גיגה זיכרון)

פורסם

עשיתי מירוץ של 200KM (הארוך ביותר במשחק) נהיגה מסביב כל האי ל CLASS A .. הייתי עם PAGANI ZONDA וסיימתי את זה ב 56 דקות (4 דקות מתחת לגבול..) ..עדיין לא התעשתתי מהנהיגה הזאת.. שעה לעזאזל !!

זה המרוץ שדיברתי עליו קודם.. עשיתו אותו עכשיו ב 52 דקות עם F430 שהיא רמה B, מקום ראשון.

מסלול חזק.

מישהו יכול להגיד לי איך אני רואה כמה אחוז סיימתי במשחק ??

כשאתה בבית זה רשום לך למעלה.

פורסם

מישהו שמע על מקרה שהמשחק הזה רץ על גיפה 5?

fx5700ve 128bit/128byte...

לא הכי מפריע לי האיכות.. אבל שיהיה אפשר לראות משהו..

(חומרה אחרת: a64 3000+ וחצי גיגה זיכרון)

לא יעבוד נורמלי על 5XXX...

גם המעבד והזכרון לא ניראים לי יתרמו

פורסם

RTR ,

אתה בטוח שאתה לא מתכוון למסלול השני של 189KM?? כי מסלול ה 200 סגור רק לרכבי A ואילו המסלול של ה 189 פתוח לכל הרכבים..

[attachment deleted by admin]

פורסם

אההה :o :o

יש שני מרוצי ענק כאלה ?

אני כבר משיג מכונית A ועושה אותו..

פורסם

המירוץ של ה189 ק"מ די נחמד... גם קל ^^ עשיתי אותו עם אופנוע ב45:47 =]

מקבלים אלפא רומאו מוזרה כזאת xD

פורסם

מה זה הקול שיוצא מהמכוניות מגה דריב היה קול יותר טוב

פורסם

המירוץ של ה189 ק"מ די נחמד... גם קל ^^ עשיתי אותו עם אופנוע ב45:47 =]

מקבלים אלפא רומאו מוזרה כזאת xD

אני לא מאמין.

עשיתי אותו עם היגואר XJ220, הייתי מקום ראשון רוב המסלול, אחרי הצ'קפוינט הרביעי נלחמתי עם מישהו כל הזמן על היתרון.

הוא עקף אותי לקראת הסיום והצלחתי להדביק אותו אבל התנגשתי במשהו.

בזבזתי 47:30 דקות על מקום שני. :'( :'( :itschy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים