פורסם 2007 במרץ 118 שנים אהלן חבר'ה! לאחר כל הבעיות שיש עם WAR ROCK לאחרונה אני רוצה לעבור לCOUNTER STRIKE... רציתי לשאול: 1. יש הבדל ביו המשחקים ואם כן מהו? 2. הבנתי שיש כמה גירסאות כמו הרגילה , ZERO CONDITION, SOURCE, מה ההבדל ומה עדיף? (אני מחפש משחק רשת...) 3. אם יש המלצות למשחקים בחינם כמו WAR ROCK..... תודה מראש על כל התגובות...
פורסם 2007 במרץ 118 שנים 1.יש יותר שרתים בCOUNTER STRIKE והמשחק בעיקרון יותר "איכותי"2.יש CS1.6CONDITION ZEROו SOURCEההבדלים זה שSOURCE הכי חדש ו1.6 הכי ישןאני מעדיף את סורס 3.soldier front אבל הוא אפילו פחות טוב מווררוקאם אתה כבר קונה FPS עדיף לקנות BF2
פורסם 2007 במרץ 118 שנים CS הרבה יותר טוב מכל בחינה, גרפית, משחקיות טובה וכ'ו.אני ממליץ בחום על SOURSEלדעתי הוא הרבה יותר טוב מכל השאר.לא.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר יש סוגי רובים שאתה יכול לבחור וביניהם מספר רובי צלף.... ;D מגניב תודה.... אז ההמלצה היא על SOURCE?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים כדי לך ללכת על סורס. וריפר, מה הקשר עכשיו באטלפילד?CS הרבה יותר טוב מכל בחינה, גרפית, משחקיות טובה וכ'ו.אני ממליץ בחום על SOURSEלדעתי הוא הרבה יותר טוב מכל השאר.לא.1. אתה מכור 2. מה זה sourse לדעתי 100באנגלית הממ...
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר מה הבעיה ב SOURCE?ובאטלפילד קשור כי הוא מחפש FPS ברשת source עובד טוב ברשת?כמו WAR ROCK?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר אתה מחשיב את WARROCK כמשהוא שעובד טוב ברשת?WAR ROCK משחק לא רע בכלל...דווקא נהנתי מאוד...פשוט לאחורנה יש מלא בעיות....העיפו את השרת שלנו פתאום...
פורסם 2007 במרץ 118 שנים כדי לך ללכת על סורס. וריפר, מה הקשר עכשיו באטלפילד?1. אתה מכור 2. מה זה sourse לדעתי 100באנגלית הממ... 1) אתה הרבה יותר2)באנגלית 105 ;D ;D ;D
פורסם 2007 במרץ 118 שנים בסורס לא יצא לי לשחק,אבל ב 1.6 וב CZ כן יצא לי.אם אתה קונה תקנה מהסטים את ה 1.6+CZ ביחד ב 10$, או את הסורס ב 20$.בישראל יש הרבה יותר שרתים ב 1.6 והקהילה הרבה יותר מפותחת ויש רמה יותר גבוהה.בבאטלפילד 2 בקושי יש שרתים ישראליים...ובחול יש לאגים וזה מציק.בכל מקרה משחק כיף אחושילינגאבל לדעתי 1.6 הכי יפה. עזבו אותכם גראפיקה ושטויות... זה "בונוס". המשחקיות פשוט מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.