עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט למחשב אזור ה5000 ש"ח ללא מסך, לשימוש ביתי + משחקים

Featured Replies

פורסם

למה לא להכניס בכזה תקציב כבר איזה GTS 320 נחמד של BFG או של LEADTEK ?

מסכים

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX

מחיר: ¤624

אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם:

ASUS M2N

מחיר: ¤549

אחריות: שלוש שנים.

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1844

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤418

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

מחיר: ¤204

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5

מחיר: ¤747

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU

מחיר: ¤229

אחריות: שנה.

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

מחיר: ¤428

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤5029

פורסם

מפרט לא רע בכלל.

אפשר לרדת בלוח אם ל ASUS M2V ולחסוך 100 שקל.

אותם אפשר להשקיע על מארז יותר שקט ויפה... אולי Triton של Gigabyte. אבל אם לא ממש חשוב השקט והיופי, אז ה 6A19 יהיה מעולה.

ומומלץ גם להשקיע עוד 70 שקל בכרטיס מסך על הגירסא של BFG עם ה- OC מהמפעל. (אם הוא לא מתכנן לעשות OC בעצמו).

פורסם

ה-MV2 מבוסס על צ'יפסט VIA K8T890 ולכן לא כ"כ מומלץ..

פורסם

מפרט לא רע בכלל.

למשחקים הוא יהיה הרבה יותר טוב ממה שהוצע קודם

אפשר לרדת בלוח אם ל ASUS M2V ולחסוך 100 שקל.

אפשר. עדיף להישאר עם NVIDIA.

אותם אפשר להשקיע על מארז יותר שקט ויפה... אולי Triton של Gigabyte. אבל אם לא ממש חשוב השקט והיופי, אז ה 6A19 יהיה מעולה.

ב 6A19 השחור לדעתי נראה טוב. לא נוצץ, אבל סולידי. לגבי הרעש, תלוי מאוד איזה 120 שמו בפנים. בכל מקרה, לא משהו שמוד 7 וולט או 50 שקל על מאוורר גלאשיאל\AC לא יכול לפתור.

ומומלץ גם להשקיע עוד 70 שקל בכרטיס מסך על הגירסא של BFG עם ה- OC מהמפעל. (אם הוא לא מתכנן לעשות OC בעצמו).

אפשר, אבל ממש לא הכרחי. OC זעום.

פורסם
  • מחבר

תודה Integral על המפרט.

אבל כמו שכתבתי בהודעה המקורית, אני לא גיימר במשרה מלאה, אני מדי פעם משחק, ואני חושב שכרטיס מסך ב1800 ש"ח הוא קצת מעבר למה שאני צריך. חוץ מזה הייתי מעדיף להישאר עם מעבד של אינטל.

רציתי לשאול לגבי המארזים שכתבתם בשני המפרטים שהצעתם. בראשון הוצע GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA,

האם הוא נחשב טוב? מה גודלו? והאם הוא שקט (יכול להיות ש2 מאווררים עושים יותר מדי רעש?).

לגבי המארז השני: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ראיתי שהוא עולה כחצי מחיר מהראשון, מה ההבדלים בינהם והאם הם שווים את ההשקעה הנוספת?

שאלה נוספת, לא שמעתי על חברת HIS, האם הם חברה מוכרת? האם כרטיס המסך שהוצע באמת איכותי ומשתלם?

תודה

פורסם

ראה ביקורת על המארז כאן. כפי שתראה בביקורת הנ"ל, המאווררים המגיעים עם המארז מאד שקטים.

המארז של Gigabyte עדיף על ה-Compucase היות והוא עשוי מאלומיניום, מה שאומר פליטת חום טובה יותר + משקל קל יותר למארז.

הכרטיסים של HIS מצויינים, בפרט הכרטיס שהרכיבו לך במפרט המגיע עם קירור מעולה ושקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים