עבור לתוכן

מחשב עד 10,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יכול להיות אבל אתה נותן לעצמך את האופציה להגיע ל3.6.

6400+זכרונות 800MHZ פשוטים יגיעו ל-3.2 כמובן שהאופציה שהזכרת אותה היא לקחת 6400 עם זכרונות איכותיים מה שכולל הוצאה גדולה יותר.

צריך לראות איך זה מסתדר בתקציב אם מתוכנן להכניס את ה2007 של DELL

נ.ב

אני לא רואה את ה-4300 מתקשה להגיע ל3.2 שבתדר הזה תצטרך להוציא יותר על מעבד כמו 6400.

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עדיין מבולבל קצת לגבי ה-4300 ויכולתיו להגיע לתדרים גבוהים,אולי גיא זיסקינד יוכל לעזור לנו פה

פורסם

:) אם הוא יוכל להגיב זה יהיה רעיון מצויין.

אם תוכל לתת לי פירוט עליו אני אשמח גם כן... ;)

פורסם

ה-E4300 עדיין מעט בעייתי, וכדאי לברר את קוד ה-Batch ובפרט את שבוע הייצור לפני הקנייה. כך או כך, לאיזור ה3.2 ג'יגה אין בעייה מיוחדת להגיע איתו, גם אם צריך להשקיע מעט יותר מתח מאשר במעבדי E6xxx.

אם הכוונה להגיע ל3.5 ג'יגה ומעלה, בהחלט מומלץ לבצע את שיעורי הבית לפני. יש לציין, שרוב מעבדי ה-E4300 מצויינים באוברקלוק, ואכן יגיעו ל3.5-3.6 על אוויר.

פורסם

ויעשו את זה על באס של 400...

בכל מקרה, המפרט שהביאו פה בהתחלה של הבחור החצוף ההוא די גרוע ובזבזני (GTX ?!?! בשביל מה ?!?!?), והמפרט של XTRACT כרגע נראה לי מעולה...

פורסם

זה לא מפרט (זה "בסיס" עם מחירים ממוצעים פחות או יותר)

אפשר לשנות את עניין המעבד/זכרונות בהתאם למידת ה-OC שתהיה..

חוץ מזה נראה לי שאפשר לרדת במארז/ספק שהצעתי כדי להכניס 2007

פורסם
  • מחבר

היי חברים;

מצטער שנעדרתי בזמן שהתווכחתם פה :kopfpatsch:.....תודה רבה על המפרטים, אהבתי את המפרט הראשון, רק אבקש להרחיב מדוע 6700 הוא בזבוז טהור של כסף?

ה-OC הוא לא יהיה גדול....רק בשביל השעשוע שבדבר...הוא פשוט לא רוצה לשלול את האופציה בעתיד.

הקטע שלו ה-CRT זה עניין שלו, ברור שהייתי מחליף מסך בתקציב כזה, אבל מצד שני זה לא אני.....

עכשיו, בנוגע ללוח אם, הוא מתעקש שוב רק על GIGABYTE, איזה לוח טוב יש להם-או בעצם, מה הלוח הטוב ביותר שלהם?

מישהו יכול בבקשה להכין מפרט שלם מחנות אחת, עקב העובדה שהחבר שלי לא ממש מתמצא ב-DIY ורוצה מחשב מוכן וראש שקט (כאילו לקנות מפרט ביחד עם כל החלקים)...

תודה רבה!

-רון

פורסם

6700 נבדל מה-6600 רק במהירות השעון,תוספת של 266MHZ נוספים שהם לא שווים 1000+ ש"ח שזו התוספת. הם שווים גג 100-200 ש"ח וגם זה לא מומלץ יותר מדי.

אם לא מתוכנן OC גדול אולי אפשר לקחת 6600 יחד עם זכרונות 667 כך שאפשר יהיה להגיע לתדר של 3GHZ יפה

ולצרכים הללו אפשר לקחת גי'גהבייט אם הוא מתעקש...אין צורך ב-P5B DLX ו-DS3 יהיה מספיק

פורסם

בקירור אוויר רוב מעבדי הקור נעצרים באותו אוברקלוק. לכן הוצאה כספית גבוהה על מעבד חזק כגון הE6700 רק בגלל המכפלה הגבוהה שלו(שמניבה תדר מעט גבוה יותר בסטוק), הינה מיותרת.

אנא פרט את רמת האוברקלוק כדי שנוכל לייעץ לך בצורה טובה יותר. בכל אופן, עושה רושם שגם S3 יספיק למקרה שלך. הלוח הטוב ביותר של ג'יגהבייט נכון לעכשיו הוא DQ6 rev 3. אבל זה מיותר.

פורסם
  • מחבר

רמת האוברקלוק....האוברקלוק הוא יותר בגדר של אופציה עוד כמה שנים, ולא כדיי לשבור שיאים.....

פורסם

אם כך DS3 של ג'יגהבייט (שהוא כ"כ רוצה) יהיה מעולה

פורסם
  • מחבר

אז לסיכום מפרט מלא?

פורסם

מעבד : INTEL CORE 2 DOU E4300

קרור : TUNIQUE TOWER

לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3

זיכרונות : SUPER TALENT 2048MB (1024*2) 800MHZ 4-4-3-5 OC MEMORY

דיסק קשיח : WESTERN DIGITAL 320GB 7200RPM 16MB CACHE KS

מארז : COOLER MASTER STACKER 830 EVO (שחור עדיף לטעמי, אבל לבחירת קונה המפרט)

כרטיס מסך : LEADTEK WINFAST GeForce 8800GTS 640MB

צורב דיוידי : PIONEER DVR-111BK (זאת הגרסא השחורה, שתתאים למארז)

ספק כוח : ANTEC TRUE POWER TRIO 550W

יוצא 9000 שקל, שמשאירים מקום לציוד היקפי לפי הצורך, מה דעתך?

עריכה : המפרט מ-www.iqpc.co.il

פורסם

תוריד את הצורב DVD הוא לא צריך אותו

ואם הוא לא משפר את המסך אני לא רואה סיבה ל640MB

פורסם

אורן אם הזכרונות הללו עולים בסביבות ה-1600 ש"ח אז לא כדאי,זכרונות 800MHZ פשוטים ביותר יספיקו פה

המארז יקר מאוד ואני לא חושב שיש בו צורך. אנטק 900/אואורה 570 יעשו את העבודה

ספק כוח עדיף לקחת TT toughPower 600W שעולה ב-KSP 560 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים