עבור לתוכן

שאלה בקשר למשחקים חדשים

Featured Replies

פורסם

האם המשחקים החדשים שיבנו לDX10, יוכלו לעבוד על כרטיסים של DX9 פשוט ברמה נמוכה יותר או שלא יהיה ניתן להפעיל אותם בכלל?

פורסם

בזמן הקרוב בטוח

למפתחים לא משתלם להוציא משחקים לבסיס התקנה מצומצם כל כך (בעלי ויסטה + 8800)

לכן בהתחלה יוציאו תומכי גם DX9 -

ייקח לפחות עוד שנה עד שייצאו משחקים רק ל DX10

תלוי בקצב חדירת ויסטה

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על התשובה המהירה..

אז אם אני לא חולה ביצועים מטורף, האם שווה לי להשקיע על כרטיס דור ישן טוב עכשיו, להנות ממנו שנה שנה וחצי ואז לעבור לכרטיסי הדור החדש?

עכשיו יש לי 9600XT והאיכות ממש לא מפריעה לי, כנראה שאני לא כזה פסיכי... מה שאני לא רוצה שיקרה זה שמשחק יקרטע לי או משו כזה... אם אני רוכש X1950Pro עכשיו, יש מצב שמשחקים לדוגמת Unreal 2007 יקרטעו לי בהגדרות מינימליות?

פורסם

לא נראה לי - הגדרות מינימליות אמורות להספיק לכרטיסים יותר חלשים אפילו

אבל בכל זאת אם יש לך זמן הייתי ממליץ לחכות ל 8600 שיעלה כמעט אותו דבר כנראה וגם יהיה חזק קצת יותר כנראה

ויתמוך בDX10

פורסם
  • מחבר

יש צפי למתי הוא ישווק?

פורסם

עוד חודש בערך.

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לכם איך אני רואה את זה ותגידו לי אם אתם חושבים שאני צודק.

בשביל להריץ משחקים של DX10 צריך קודם וויסטה, שנכון לעכשיו היא טובה אבל היא חדשה וכמו בכל דבר חדש יש בה באגים, במיוחד אם הם באמת בנו אותה מההתחלה ולא הסתמכו על XP. לכן צריך לחכות כמה חודשים אולי שנה עד שוויסטה בעצמה תהיה יציבה. אחר כך צריך גם כרטיס מסך שתומך בDX10, שהם נכון לעכשיו מאוד יקרים וגם כאשר יצא ה8600 והR600, הכרטיסים הזולים יהיו הכרטיסים הכי בסיסיים בתחום, שבתוך חצי שנה שנה גם לא יהיו שווים יותר מדי ויצאו כרטיסים הרבה יורת טובים עם פונקציות הרבה יותר טובות, ובואו לא נשכח שDX10 בעצמה היא תוכנה חדשה(או איך שלא תגדירו אותה) שגם בה בטח יש באגים וגם לה תצא גרסא חדשה...

לסופו של עניין, בגלל כל העניין עם תמיכה גם של חומרה וגם של תוכנה שמסתכם באלפי שקלים נכון לעכשיו, רוב המשתמשים לא ישדרגו כל כך מהר, ולכן כל משחק חדש שיצא - יצא עם תאימות לאחור לDX9, לפחות בשנה הקרובה...

אז לאלו מביננו שהם לא חולי רזולוציה או יש להם עיניים של בז, אין שום סיבה לקנות כרטיסים תומכי DX10 כי אני אישית לא רואה את עצמי משתמש בתוכנה בחצי שנה שנה הקרובה... עדיף להשקיע על כרטיס "דור ישן" טוב ואיכותי לדוגמת הx1950pro, וכעבור שנה כאשר כל משולש ה "DX10 - ויסטה - כרטיסים תומכים" יתבסס יותר - לשדרג בכיף..

אני צודק או סתם מדבר שטויות?

פורסם

צודק...

ועדיין אני כנראה קונה ויסטה תוך שבוע, שבועיים

פורסם
  • מחבר

למה אתה קונה את ויסטה? למה זה טוב?

ואיזה גרסא של ויסטה אם כבר?

פורסם

צודק...

ועדיין אני כנראה קונה ויסטה תוך שבוע, שבועיים

נראה לי שעדיין מאוד מוקדם לקנות אותו.

עדיין יש המון דרייברים, תוכנות ועוד שלא תומכות בו פשוט ואתה סתם תתקע.

הייתי ממליץ לך לחכות עוד קצת לפני הרכישה והמעבר ל VISTA.

פורסם

כן, התבעסתי כשנכנסתי לזאפ וראיתי מחירים

בסוף אני אשתגע ואקנה (מה גם שזה הוצאה מוכרת)

אני חושב על הHOME PREMIUM - אבל בעיית ה 64/32 ביט מטריפה אותי

ברור לי שתוך שנתיים שלוש אף אחד לא ישתמש ב 32 ביט

אבל היום הכל עובד עם זה

נחכה שנראה שמלחמות הביטים יירגעו ואז נקנה

פורסם

איזה באסה מתי שיצאו משחקים שהם רק תומכים ב-DX10 אז אפשר לראות שכל הסדרות של אנוידייה 5XXX 6XXX ו-7XXX יכחדו ולא נראה אותם הרבה...

וגם של ATI 9XXX XXX ו-X1K....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים