פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים איך אני עונה על סעיף ב' , ג' בשאלה ?אשמח להסבר ...תודה ![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים בכדי לא לפתור ורק לתת כיוון:עלייך להשתמש בפקודה Out כאשר 300h הינה הפרמטר הראשוןהפרמטר השני (רגיסטר al) יכיל בתוכו את הקוד של הLEDים שעלייך להאירבג. עלייך להכניס את העסק לתוך Loop עם Delaymov ax,מספר פעמי הלופOnOff:השמת alout 300h,alהשמת alout 300h,aljnz OnOff
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים את delay יש לשנות ולהפעילה ע"פ המשתנים שלה(מטעמי עצלנות לא ביצעתי אותה כראוי)//השמת CX כמספר הפעמים בו הLoop יתבצעmov cx,10000hOnOff:// השמת הסיפרה 2mov al,01011011out 300h,al'delay'// השמת הסיפרה 4mov al,01100110out 300h,al'delay'//לופ החוזר על עצמוjnz OnOff
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אפשר להשתמש בעובדה שאם a^b=c אז a^c=b וb^c=a (פעולות XOR ) ואז כל מה שצריך לעשות זה למצוא את ה xor של הרפרזנטציות של 2 ו4 ואז לשים את התוצאה ברגיסטר וכל פעם לעשות xor עם הרגיסטר הראשי.תסלחו לי שאני לא ממש למדתי ASM8086 אני יותר מתמצא ב MIPS וPPC . לפי מה שהבנתי אין הרבה רגיסטרים והפתרון עם הXOR יכול לעבוד עם 2 בקלות בלי הרבה פעולות של load imidiate .בגלל התכונה הזאת של ה xor משתמשים בו הרבה בקריפטוגרפיה. שולחים את התוצאה של הxor של המידע עם המפתח ואז רק למי שיש את המפתח יוכל לדעת מה המידע האמיתי (לרוב משתמשים במשהו הרבה יותר מסובך מזה והמפתח משתנה כל הזמן ויש עוד כמה פעולות בדרך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.