פורסם 2002 בינואר 323 שנים השאלה מיודעת בעיקר למי שיודע בודאות שזה עובד כי לנחש גם אני יכול האם ניתן לקחת כרטיס קול של קריאיטיב soundblaster live רגיל (שלא מוציא דולבי דיגיטל לרמקולים כמו ה-INSPIRE) ומהיציאה הדיגיטלית שלו לחבר לרמקולים דולבי דיגיטל של אלטק למשל ואז ישמעו דולבי דיגיטל מתוכנות כמו POWER DVD ?
פורסם 2002 בינואר 323 שנים עם ה-ADA880 אתה יכול לעשות את זה...אתה חייב רמקולים שכוללים מפענח Dolby Digital מובנה (כמו ה-ada880..).
פורסם 2002 בינואר 323 שנים מחבר עם ה-ADA880 אתה יכול לעשות את זה...אתה חייב רמקולים שכוללים מפענח Dolby Digital מובנה (כמו ה-ada880..).את זה אני יודע, בגלל זה השאלה התיחסה לדוגמא לרמקולים של אלטק שיש בהם מפענחהשאלה היא אם יש להם בכלל מה לפענח כשהם מחוברים לכרטיס כזה.
פורסם 2002 בינואר 323 שנים כן.ה-Live! הרגיל לא כולל מפענח Dolby Digital, ובגלל זה אתה לא יכול לחבר אליו רמקולים כמו ה-DTT2200 (נדמה לי) שלא כוללים מפענח מובנה...כאילו, ברור שאתה יכול לחבר.. פשוט לא תקבל Dolby Digital..
פורסם 2002 בינואר 323 שנים מחבר תודה אנקודר אולי אפשר לקבל עוד תגובות ? אני יודע שיש לכם תמיד מה לכתוב על כל נושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.