עבור לתוכן

מעוניין בחוות דעת לגבי מארז (שאר המפרט מצוין בפנים). עלות המחשב: 2250 +-

Featured Replies

פורסם

אהלן

אודה אם תוכלו להמליץ לי על מארז עם ספק כוח וקצת לשפוך אור על עניין ה300 W או 400 W

אני לא משחק כמעט בכלל במשחקים או מבצע פעולות שעשויות לאמץ את המחשב, אלא פשוט מעוניין במוצר שיחזיק הרבה זמן מעמד (המחשב פתוח 24\7) היות ובמחשב הישן שלי הספק היה הולך כל חצי שנה-8 חודשים. האם ישנה חשיבות לוואטים ?

המפרט-

AMD Athlon 64x2 3800 (AM2 E. Efficiant 65watt)

Asus M2N-MX nForce AM2

Kingston 1GB (2*512) DDRII 667

המארז שהוצע לי הוא של

Compucase 6k31 Micro ATX 300W

מה אתם אומרים ? להשאר איתו או ללכת על מארז עם ספק של 350\400 W ?

פורסם

אם אתה לא מתכוון לקנות כרטיס מסך אז 300W גם יספיקו.

הייתי הולך על COMUCASE 1619 + HEC 300W TRT ב 350 שקל בערך.

אם התקציב לחוץ, אז אפשר מארז של FOXCONN + 300W שהוא פחות טוב מה COMPUCASE אבל עדיין יעשה את העבודה. (סביבות ה 250 שקל נראה לי)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. אכן אין לי צורך בכ. מסך מחוץ ללוח האם. אין לי בעיה להשקיע 350 על מארז אם הוא מבטיח אריכות ימים מבחינת הספק. אם זה מעניין, קיבלתי את המפרט ב"פנדה" לאחר סקר קצר של כמה חנויות ידועות ובניהן חנות ידועה (3 אותיות אנגליות...) שבה התייחסו אלי כמו אל פיסת %&$ וניסו לדחוף לי מעין מארז קומבינה שלהם שעלותו 160 שקל רק כדי לנצח את המפרט שקיבלתי בפנדה. אני לא עושה פרסומת חלילה או משהו , סתם מציין שהם נתנו אחלה שירות ולא ניסו לדחוף חלקים מעפנים או להעיף מהמדף חלקים ישנים על חשבוני. :s05:

פורסם

אחי אתה יכול להזכיר שמות של חנויות אין חוק נגד זה. (וכן, הבנתי שזה היה KSP ;) )

והמארז והספק של ה 350 שקל נחשבים למארז מעולה ואמין במחיר הזה, וספק גם דיי איכותי. (הכל כמובן יחסית לתקציב).

פורסם

הספק במה שהוצע לך בפנדה וגם ב6A19 הוא אותו אחד ככה שזה לא משנה. עכשיו זה עניין של אסטתיקה.

ה-6k31 Micro כשדמו כן הוא, קטן קומפטקטי וחמוד לעומת ה6A19 היעיל אך חסר כל טעם ועיצוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים