עבור לתוכן

מפרט שאני רוצה לקנות מivory תביעו דעה (:

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה אני בעיקרון רוצה לקנות את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=328&CatCode= אבל ! , להוסיף 7600 gt (שזה בערך 400-500 שקל) ולהוסיף ל2.8 במעבד שזה 80 שקל.

המחשב מיועד לדברים ביתיים רגילים כמו משחקים וכאלה תביעו דעה בבקשה לדעתי מבצע ומחיר מטורף למפרט כזה אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע דעה

מימומחים (:

פורסם

הם עושים ממך צחוק אל תקנה את החבילות שלהם הם פשוט עושים כסף גדול על אנשים שלא מבינים

אל תקח PENTIUM D דבר ראשון... תקח מעבד C2D

ואל תקנה מהחנות הזאת שמעתי שהם על הפנים

פורסם
  • מחבר

דווקא לא מעט חברים שלי קנו מאייבורי והם ממלצים בחום כולל חבר קרוב שיש לי שיש לו כבר 4 שנים ועובד לו מצוין ודרך אגב מה שאמרתה בקשר למעבד זו שטות רצינית כי אם אני יקנה קור 2 אני יצטרך הכול תומך ואז אני יגיע למפרט ב10 אלף שקל.

פורסם

חבוב אתה חי בסרט... איזה 10 אלף שקל.. תקרא פה אשכולות קצת לפני שאתה מדבר

תראה מפרטים שהמליצו לאנשים ואז תבין

אתה קצת מבולבל

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241425.0

תקרא פה מה ההבדל בין הסדרות של המעבדים

פורסם
  • מחבר

אחי תודה. אני מכבד את הדעה שלך אבל אני הולך על הדואל.

פורסם

שמע חמוד תביא תקציב ונבנה לך מפרט הכי טוב שאפשר.

מאייבורי אני לא הייתי קונה. אולי המחיר מפתה, אבל החנות על הפרצוף. בפורום כללי יש תארד של חנויות שכדאי להתרחק מהם. תראה כמה תלונות יש שמה על אייבורי ואיזה סיפורים... :-\

אבל תעשה מה שאתה רוצה. קח את המפרט של אייבורי ותהייה לי בריא.

וחוץ מזה חוץ מהמעבד (שגם הוא לא מי יודע מה) הכל שם זבל. מארז ג'נרי, ספק ג'נרי, עכבר ומקלדת של 20 שקל, ולא יודע מה עוד דחפו שם.

פורסם

אתם סתם מגזימים IVORY בסדר מה שתשלם זה מה שתקבל ויחסית הם זולים ועם אחריות של שלוש שנים

פורסם

דווקא לא מעט חברים שלי קנו מאייבורי והם ממלצים בחום כולל חבר קרוב שיש לי שיש לו כבר 4 שנים ועובד לו מצוין ודרך אגב מה שאמרתה בקשר למעבד זו שטות רצינית כי אם אני יקנה קור 2 אני יצטרך הכול תומך ואז אני יגיע למפרט ב10 אלף שקל.

10 אלף שקל???

אפשר בקלות לעשות מפרט עם C2D ב 3.000-3500

למה לא ללכת על AMD בתקציב כזה ולעלות בכרטיס המסך..??

פורסם

אתה רוצה לקנות מאייבורי, סבבה, כנראה בגלל המחיר, אבל קח בחשבון שהמארז והספק מפוקפקים מאוד, הזיכרונות מהפשוטים ביותר שיש והכל באיכות בינונית ומטה ב"מחיר מציאה".

אם תהיה מוכן טיפה לפתוח את הראש ולתת תקיב למפרט קודם כל יהיה נחמד וחוץ מזה תראה גם מה שתוכל לקבל תמורת הכסף שלך ממקום טוב, שזה אומר מפרט מאוזן שאומנם אולי יכלול כרטיס מסך טיפה חלש יותר אבל מחשב עמיד.

ואם אתה מתעקש על אייבורי ועל המעבד הזה אז לפחות תעשה במפרט כמה שינויים הכרחיים, כלומר החלפת מארז ל-6A19 וזיכרונות לטווינמוס.

פורסם

האיכות הנמוכה היא בד"כ בחלקים שלא מצויין לידם החברה, כמו למשל הזכרונות של Ceon והמארז/ספק הג'נריים. שאר החלקים סה"כ בסדר (מבלי להתייחס לציוד ההקפי), ואפשר כאמור לשדרג למארז ולזכרונות ש-Elior_Z ציין בכל אחד מהמפרטים שלהם.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב בדיסק הקשיח הם נותנים כל מני אפשרויות איזה אתם ממליצים ?

פורסם

הכוננים של Hitachi ו-Maxtor בגודל זה בד"כ מרעישים, הייתי מעדיף את הכונן של Western digital.

לגבי הצורב DVD ד"א - של LG האפשרות הטובה מבין המוצעות (דגם GSA-H42NK).

פורסם

לא קריטי, אבל עדיף שלא תיקח היטאצ'י, באמת רועשים מאוד ומקסור דווקא סבירים יותר מהנסיון הקטן שיש לי איתם.

האיכות הנמוכה היא בד"כ בחלקים שלא מצויין לידם החברה, כמו למשל הזכרונות של Ceon והמארז/ספק הג'נריים. שאר החלקים סה"כ בסדר (מבלי להתייחס לציוד ההקפי), ואפשר כאמור לשדרג למארז ולזכרונות ש-Elior_Z ציין בכל אחד מהמפרטים שלהם.

תראה, המעבד מילא אבל גם הוא במפרט כדי להיפטר מהמלאי, במחיר הזה אפשר להשיג 3800X2 שהרבה יותר משתלם. חוץ מזה גם הלוח הוא כנראה מהפשוטים יותר ולא אחד שיתאים לצרכיו של כל קונה בנפרד, הלוח מן הסתם לא זבל אבל אפשרות בחירה לא ממש קיימת במצב כזה.

עריכה: מעבר לזה, גם כל העיקרון הזה במפרטים מהסגנון הנ"ל של לדחוף לאנשים את מה שזול במחיר אטרקטיבי לא קורץ בעיני כי אם מבינים את העניין לעומק קצת, ההבדל במחירים לא כזה גדול ועוד פחות אחרי שאנשים בד"כ משדרגים חלקים.

פורסם
  • מחבר

חח אפשר לדעת מה הבעיה במעבד אני שמעתי הרבה דברים טובים עליו וגם מה טוב ממראה עין שראיתי מחשבים שהוא עובד מצוין ויש לי שתי חברים שקנו ומאוד מאוד מרוצים אז שוב לא הבנתי מה הבעיה.

פורסם

שום דבר לא רע במעבד (כלומר, יש אבל לא זה לא משנה), אבל בהתחשב בעובדה שבמחיר דומה תוכל לקבל מעבד חזק יותר זה קצת חבל...

ואני מאמין שחברים שלך מרוצים אבל לא היית רוצה לקבל יותר תמורת הכסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים